Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfi, Kos nő milyen...

Vízöntő férfi, Kos nő milyen párosítás?

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

Ha vízöntő vagy, eléggé nem tudod karbantartani szerintem a kost, mert lépten-nyomon a szexuális kalandokba mászik bele, ez téged is kikészíthet.

Tudom, hogy mi a közös bennetek: főleg az őszinte és egyenes stílus, beszéd, viszont sajnos sok tulajdonság nem passzol. Javaslom, hogy ismerd meg még jobban, az háttér infókat is a kosról.

2013. aug. 16. 07:56
 12/18 anonim válasza:

Tárgyilagosan: A Kos tüzes, kolerikus, a Vízöntő levegős, eszmeiségre hajló jel. Mivel mindkettőnek nagy a szabadság-igénye, (a Kos szeret uralkodni, irányítani. Olykor azért marad egyedül, mert összeférhetetlenül versengő... A Vízöntő szintén öntörvényű az elvei mentén. A fontos baráti köre mellett egyedül is szeret lenni.)

A kapcsolat elsősorban laza, nem-összeköltözős stílusban működhet, megadva egymásnak a testi-lelki szükségleteket, a társ-igényt.

Fontos fihyelembe venni még a születéskori feljövő (aszcendens) jelet, mert az tovább erősítheti avagy próbára teheti a kaőcsolatot.

Összegezve: bármely két tudatos személy, jelektől függetlenül képes együttműködni, ameddig az megfelelő a számukra... :-)

2013. aug. 16. 09:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Kos no vagyok. :)
2013. aug. 18. 00:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Én kos nő vagyok, és most nyakig beleestem egy vízöntőbe. Nehéz ügy, mert ő marhára megfontolt, átgondolja ezt az egészet. Nekem meg azonnal kéne ez a férfi. De tudok várni, mert kell és kész. Úgyhogy most várok. :) A gondolkodásmódja teljesen eltér az enyémtől és csodálom érte, nagyon jókat beszélgetnünk.
2015. jan. 2. 14:35
 15/18 anonim válasza:

szia!

nekem az első komoly szerelmem vízöntő, és én is kos nő vagyok. én inkább éreztem karmikusnak első pillanatra, de nem tudom.

valójában szerintem nemigaz, hogy a kosoknak így is feltétlen nagyobb a szexuális igényük, a nemiség különbség kiegyenlíti egymást.azonban ténylegesen, csak intellektuális kapcsolatunk volt a távolság miatt és ő ezt nem bírta...de folyton időközönként újból beszélünk, tudunk a másik életének a dolgairól, a kapcsolatairól, és néha újból fel-fellobbannak picit a dolgok. Még akkor mondta, hogy egyetemen itt fog továbbtanulni. Igaziból nekem sincs fogalmam mennyi esélye egy ilyen kapcsolatnak, de a vízöntő jó emberismerő, könnyen elkápráztathatja akit elakar, pozitívuma hogy nagyon emberorientált, a kos pedig kifejezetten érdekes lehet neki a temperamentuma és dinamikája miatt.De feltétlen mint minden kapcsolatban alkalmazkodni nagyon fontos;és figyelembe kell venni a családi, baráti, egyéb előzőleges hátteret is. Ha közösek az elveitek, főleg céljaitok, egymást kiegészítve elérhetitek őket.

Emellett az előbbiekkel egyetértve, feltétlen vedd figyelembe a személy teljes képletét...de legalább az aszcendst, azon házat amely belsőigényeinkről, szükségletünkről ír, a 8-as házat a frusztrációt, nehézségeket okozó karmikus dolgokat..holdjegyet azt hiszem nem mondtam.

Remélem hasznos, amit írtam és nem gond hogy ilyen hosszan írtam

Sok sikert

:)

2015. márc. 12. 15:32
 16/18 anonim válasza:
Első szerelem, az elején minden happy... aztán az évek alatt kiütközött a sok ellentét. Ennek ellenére házasság lett belőle, és gyerekünk is született. Mire felfogtam h mibe csöppentem már késő volt. Nagyon eltérő a személyiségünk, én nem értem őt, ő nem ért engem. Néha szeretem, néha a halálát kívánom, nagyon hullámzó a kapcsolat. Ami jó, és talán ezért is tart még, h a szexuális életünk olyan mint 14 éve, amikor kezdődött. Jó az ágyban, ott törődő, az élet más területén nem. Én senkinek nem ajánlom ezt a párosítást, én nem vagyok mellette igazán önmagam, szívem szerint elhagynám, de már túl sok minden köt össze vele. Későn vettem észre h nem passzolunk.
2021. márc. 25. 15:26
 17/18 anonim válasza:

Szamomra a vizonto ferfi, lassan 2 ev tavlatabol: titokzatos, nem vallalja fel a dolgait, nem igazan oszinte, tart attol, h nem fogjak szeretni/ elfogadni, igy inkabb titkolozik es mindenki ala rendeli magat, probal mindenkinek megfelelni. Mivel nincsen fontossagi sorrendje, ezaltal bkit, bmikor a parja ele helyez. Nem beszel, nem szeret konfrontalodni, ezaltal a kialakult problemat sem lehet vele megbeszelni, inkabb lefexik aludni, a problema pedig eltunik magatol.. (gondolja ő) :)

El bele a vilagba, nem igazan vannak tervei, celjai, ezaltal nem is takarekoskodo.

Nem erzelgos vagy szentimentalis. Inkabb zarkozott, hideg es teljes mertekben kiszamithatatlan. Sosem tudhatod, h mikor/ miert viselkedik ugy, ahogy..

Barmikor felul irja a megbeszelteket, de meg csak emlitest sem tesz a valtozasrol.

Zarkozott, sosem hagyja magat igazan megismerni.

Hogy, mondjak par pozitiv tulajdonsagot is: segitokesz es figyelmes mindenkivel. Bajban lehet ra szamitani.. Nem birtoklo es nem is feltekeny tipus. Hagyja, h az ember elje mellette az eletet..

Nagyon jo hallgatosag.

Bizonyos dolgokhoz nagyon ert, foleg, ami erdekli..

(Pl. kulonfele szerelesek, osszerakasok, szetszedesek..)

Mindenkivel megtalalja a kozos hangot, sok baratja van, de igazan melyen senkihez nem kapcsolodik, kotodik, meg a parjahoz sem..

Vagy legalabbis baromi jol titkolja.

Megtanulja, h ki, mire vagyik tole, ezaltal megprobal az ember kedvere tenni.

Szereti az ujdonsagokat, sok dologra kaphato. Bizonyos dolgokban formalhato..

Egy kosnak az a legfontosabb, h nyilt es !!!!!oszinte!!!!! legyen a partnere, meg lehessen vele mindent beszelni.

Mivel, olyan erzes egy vizontovel egyutt elni, mintha folyton titkolozna, ezert surun erzi magat a kos kisse bizonytalanul a kapcsolatban..

Olykor a kos feltekenysege is felebredhet az egyenesseg hianya miatt.

A kosnak fontos volna, h a partnere fontossagi sorrendjenek a (leg)elejen szerepeljen.

A kos szendelyes szereto, emocionalis tipus, amit egy vizonto nem igazan ert a maga racionalis felfogasaval..

A kos erzelmi vilaga viharos es intenziv, legtobbszor a jelen erzeseinek megfeleloen dont bizonyos szituaciokban..

A vizonto mellett, szabadon elhet, talan tulsagosan nagy szabadsagot is kap, pedig a kosnak fontos ereznie, h akarja es baromira felti a tarsa/ partnere mindentol/ mindenkitol.

Mint, tudjuk a kos nem eppen a diplomatikus megnyilvanulasairol hires, sot.. Ami a sziven, az a szajan..

A vizonto, pedig nem igazan tud mit kezdeni az arcaba kiabalt tomor oszinteseggel, melyet a kos az arcaba kop bizonyos szituaciokban.

Ilyenkor egy ido utan a vizonto az osszes betut tamadasnak veve, hatalmas indulattal lelep a picsoba, vagy odaboffent par regi serelmet, amivel azt gondolja, h mentheti a helyzetet.

Alapvetoen, mukodhet a kapcsolat, ha elfogadjatok azt, h bar vannak hasonlosagok, de szintel teljes mertekben kulonboztok egymastol..

A vermersekletetek, a nyiltsagotok, az oszintesegetek, az erzelmi igenyetek stb..

Ami kozos: a szabadsag iranti vagy minden teren. (Munka, tarsadalmi elvarasok, stb.) Kulonleges, uj, egyedi dolgok megismerese, felfedezese..

Egyikotok sem akar es nem is fog beallni a sorba.

Mind a ketten jo szivuek vagytok, segitokeszek es lehet ratok szamitani is.

A sex, vsz vmennyire mukodni fog koztetek, vsz nem lesz egetrengetoen szuper, a kulonbozo vermersekletetetknek koszonhetoen, de rossznak sem lehet mondani..

Egy lightos kapcsolatkent szerintem mukodhet, de hosszutavon a kulonbozosegek miatt szerintem nem lesz mukodokepes.

Igen, tudom..

Szamit az asc, es a hold jegye is nagyban..

Ezt az elemzest, a minimalis astro tudasomra illetve szemelyes tapasztalatomra hagyatkozva osztottam meg veletek.

Tudom, hosszu is lett..

De hat ez van :D

2021. júl. 8. 01:11
 18/18 anonim ***** válasza:

A kos jegyűektől sokan menekülnek, úgy ahogy a szűztől is, mert mindkettő önakaratos és szeret diktátorkodni, hogy az ember a saját házában is hogy éljen, mit hogy csináljon.

Kos, Szűz, Skorpió ez a 3 eléggé öntörvényűek, nem nagyon gondolnak bele abba, hogy a másik mi az amire ő vágyna szabad akarata szerint.

Vízöntőnek az Ikrek, Mérleg a jó a saját levegő elemű társai, azok jobban átgondoltabbak és jobban tudnak alkalmazkodni.

2022. máj. 30. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!