Milyen lehet a szerelmi kapcsolata egy iker lánynak és egy bak fiúnak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 22:27
1/10 anonim válasza:
Olyan, mint minden másnak és fiúnak. Függetlenül attól, mi a horoszkópuk.
2/10 anonim válasza:
Ez esetben animal-gruppen kapcsolatról beszélünk.
3/10 anonim válasza:
Igazából mintha a 12 jegy közül a két tökéletes ellentétet húztad volna ki :) Érdekes kapcsolat, az biztos! Két teljesen eltérő természetű, világnézetű ember. Ha az Ikrek lány elég hagyománytisztelő családból származik, akkor nem hagyja faképnél a Bak pasit, akit valószínűleg két hónap alatt megun. De a Bak fiút eleve nem tudom, hogyan hódíthat meg egy Ikrek lány, tehát már eleve érdekes, ha egyáltalán létrejött ez a szerelmi kapcsolat.
Leszögezném, hogy a horoszkóp nem igazán mérvadó az életben, szóval szerintem ne törődj vele! :) Én szeretem az asztrológiát, érdekes meg minden, de nem szabad erre alapoznod az életedet!
4/10 anonim válasza:
Jol mondja az elottem szolo.De annyival kiegésziteném,hogy én ilyen hàzassàgban élek,csak a fiu (én) az ikrek,a làny meg a bak; tizenévnyi hàzassàg utàn most a vàlàs szélén àllunk...ugyhogy nem a legszerencsésebb - esetunkben- a pàrositàs.Tul sok kompromisszumot kér,tul nagyok a jellembeli kulonbségek.De ez nem kell veletek is igy torténjen.
5/10 anonim válasza:
Azért a tizenévnyi házasság szerintem (főleg a mai világban) nagyon szép... szóval vagy tényleg nagyon szerettétek egymást, vagy nagyon toleránsak vagytok, szóval le a kalappal.
7/10 anonim válasza:
5-os: hàt kosz...a baj csak az,hogy egy életre képzeltük el...
8/10 Jobbos válasza:
Félő, hogy sosem találkoznak. Mert ahol az Ikrek jól érzi magát, oda a Bak el se megy, hiszen zavarja a tömeg, a nyüzsgés, a sok beszéd. Ha a véletlen mégis összehozná őket, az Ikrek az, aki hódítani akar, és mi másért, ha nem kíváncsiságból. Tudni szeretné, hogy milyen lehet az ágyban az, aki az életben enynyire hűvös és visszafogott. Nem sok öröme lesz benne. A Baknak hosszú előjátékra van szüksége, és a szerelmi együttlétet is sokáig akarja élvezni, az Ikreknek azonban nincs türelme kivárni. A nehézkes földjegyű Bak értetlenül figyeli a levegős Ikrek örök lendületét, elképed azon a könnyedségen, ahogy az élet akadályait veszi, azon a szellemes szóáradaton, amivel leveszi lábáról a világot. Talán még bele is szeret, mert annyira más, annyira idegen. A kezdeti kábulat után azonban hamar kijózanodik, és rájön, hogy jobban jár, ha szakítanak, s nem várja meg, amíg belehal a féltékenységbe. Az Ikrek ugyanis minden adandó alkalmat kihasznál, hogy elszökhessen morózus kedvű párja mellől.
9/10 anonim válasza:
Ez nagyon így van!Én is iker Nő vagyok és nem lehet megfogni ha nem akarom.Az iker jegyben született egyéneket tudni kell megtartani,mert amúgy kalandozik.Én férjnél vagyok,de már nem jó semmi.Egy 35 éves,iker jegyben született,szőke domina vagyok akit tininek néznek,és bevallom őszintén hogy egy rák jegyben született Nő tartja a láncomat,és nem is akarom hogy elengedje.A fene se gondolta hogy ilyen van,de örülök neki.:)
10/10 anonim válasza:
háhá, volt ikrek csajom, ezek szinte mind igazak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!