Lesz ma '12.12.12 12:12:12 valami extra? Világvége vagy bolygó együttállás vagy valami?
Figyelt kérdés
Mi lesz (kétezer)tizenkettő december tizenkettedikén tizenkét óra tizenkét perc tizenkét másodperckor?
Vagy tizenkettő egy tucat és semmi más?
2012. dec. 12. 00:25
11/20 anonim válasza:
Egy nappal tovább kerültünk a 2012.12.21.-hez, tegnaphoz viszonyítva.
13/20 anonim válasza:
a világvége elkezdődött, de majd sokára fog beteljesülni.
14/20 anonim válasza:
Izé... nem lehetne mondjuk... 2012 12 23?
Ugyanis 22-én vehetem fel a fizumat...
15/20 anonim válasza:
Hát, én leteszteltem. Az történt, hogy ültem a gyermekorvosnál és vártam. Szokás szerint.
16/20 anonim válasza:
miért 2006. 06. 06-kor volt valami?? pedig 666... butaság az egész, na meg a világvége is.
a filmesek hasznot húztak belőle, más nem történik :) (a világvégére gondolok)
17/20 anonim válasza:
Ez egy nagy baromság.Semmi más.
18/20 anonim válasza:
Ez csak egy szám, egy absztrakció, ráadásul 12:12:12 mindenhol máskor van (tehát melyik időzóna szerint nézzük..?), és ez aligha érdekli az univerzumot. ;)
19/20 anonim válasza:
Az idei világvége elmaradt.
A javaslatom a következő világvégére:
2020.02.02.
Egyébként miért csak az európai évszámokat nézik (na jó most az egyszer kivételesen a maja is bejátszott)?
De sokkal több világvégét lehetne jósolni, ha az összes többi időszámítás különös dátumát is megnéznék.
20/20 anonim válasza:
Nálam volt... 3602 grammal megszületett a kisfiam, aki azóta már lassan engem tart rövid pórázon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!