Ikrek horoszkóp, mérleg aszcendens. Elviekben milyennek kéne lennem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 12:24
1/5 anonim válasza:
Együgyűnek és ostobának, ha hiszel az ilyen dolgokban.
2/5 anonim válasza:
szerintem ez a horoszkopos dolgo hülyeség.bár néha bevállik nálam,de ezt csak akkor tudom hogy bevált,mikor már átéltem azt a napot és visszagondolok,hogy tényleg ugy volt ahogy leirták.de amugy sztem ez hülyeség,ki mien horoszkop alapján.mindenki olyan,amien.nem lehet két ember akik ikrek horoszkopu egyforma,ez ugy vonatkozik mindegyikre a horoszkopban.sztem
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy az ostoba,"kedves"1. válaszoló!Had döntse már el ő,hogy miben hisz!És ha ezt kérdezi,valószínűleg erre kíváncsi,nem a te véleményedre,nem az volt a kérdés,hogy higgyen-e benne!
4/5 anonim válasza:
a második válaszolónak mondom. igen nincs két egyforma ember, de szerintem tény és való ,h igenis jobban kijössz azokkal az emberekkel akik horoszkópilag illenek hozzád vagy az aszcendens alapján.
5/5 anonim válasza:
Már több hasonló kérdésre leírtam,az aszcendens nem a valódi énünkre utál,hanem leírja milyenek lát a külvilág ,a mérlegek kellemes emberek,kiegyensúlyozott,békére törekvőek,stílusosak. Az iker is nagyon hasonlít,végtére mind2 levegőjegy..talán annyi hogy szabadság szeretőbb,lazább vagy mint amilyenek látnak! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!