Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Horoszkóp hierarchia?

Horoszkóp hierarchia?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy szeretném tudni a horoszkópokat hierarchiai sorrendben.

Pl:1.Oroszán

2......

3......

2012. nov. 28. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Vágom, hogy a részletes leírásból minket már kihagytál, mert magától értetődő , hogy mi vagyunk a kulcsfontosságú mesterlövészek, de azért kicsit megsértődtem, ezért most ezzel egészíteném ki a mondadódat.

Nyilas.:P

2012. dec. 12. 10:30
 12/13 Five Star ***** válasza:
90%

Azt hiszem értem, mire gondolsz, bár a #10el nem értek egyet a sorrendet illetően :D A rákot utolsó helyre berakni azért nagy hiba, mivel a rák kardinális jegy, és mindig eléri, amit akar. Csak nem feltétlenül olyan nyílt eszközökkel, mint mondjuk a bak vagy a kos, hanem hisztivel, mártírkodással és érzelmi zsarolással. Nem véletlen, hogy a rákot az elnyomó, domináns családanyaként szokták jellemezni.

Az oroszlán is titkos ügynökként nekem igen fura, az oroszlánnak nagyon fontos a látszat, az elismerés, az, hogy értékeljék a munkáját, ő pont az a fajta, aki nem fog titkos ügynökként dolgozni,mert arra vágyik, hogy a munkája minél nagyobb nyilvánosságot kapjon, minél többen elismerjék.

A halakat nehéz beosztani, mert ahány halak van, annyi féle. A halak mindig idomul a környezetéhez, vannak elég domináns halak emberek is.

Egyébként meg azért is nehéz megmondani, hogy ki a vezető, mert attól is függ, milyen helyzetben. Mondjuk békeidőben egy properáló országban egyértelműen az Oroszlánoké (másodsorban a Mérlegeké) lesz a vezető szerep. Egy háborúban már változik, én a Kost raknám be vezetőnek, de végül is a Skorpió sem rossz választás, bár hadvezérnek kicsit szélsőséges, képes lenne feláldozni az összes katona életét a sikerért, meg öngyilkos akciókba belemenni. Mondjuk egy vállalatnál egyértelműen a Baké lesz a vezető szerep, egy baráti csoportban viszont már a Mérlegnél és Ikreknél, egy családban pedig a Ráké.

Na de hogy általánosságban beszéljünk, a 12 csillagjegynek van egy beosztása, vannak kardinális, fix és labilis jegyek.

A négy kardinális jegy az, akire azt mondhatjuk, hogy a legtöbb helyzetben ők a vezetők, az irányítók, persze attól is függ, ahogy leírtam mikor,és hol. Ez pedig a Kos, a Mérleg, a Bak és a Rák. Mind a négy eltérő módon irányít, de hajlamosak megukhoz kapni a hatalmat.

A fix jegyek stabilak, talán ők következnek ezután, ezek pedig az Oroszlán, Vízöntő, Bika és a Skorpió.

A négy labilis jegy van talán legalul, bár ez se minden helyzetben mondható el, de ha már csinálunk egy ilyen ronda kategorizálást, akkor legyen, ezek pedig a Nyilas, Ikrek, Szűz, Halak.

Talán a Nyilas furcsának hangzik itt, de ugye a Nyilas az ideák, eszmék embere, nagyon nagy álmai, tervei, elképzelései vannak, csak épp nagyon ritkán cselekszik. Nem véletlen, hogy így jönnek sorban: Skorpió-Nyilas-Bak. A Skorpió pusztít,lerombolja az elavultat és csak azt tartja meg, ami valóban értékes, a Nyilas új ideákat, eszméket, filozófiákat gyárt, viszont a Bak lesz az, aki mindezt realizálható formába ölti és megvalósítja.

Hát most így hirtelen ennyi, bár még egyszer mondom, hogy annyira durva kategorizálás, hogy ha konkrét személyeket néznénk, ez a legtöbbször nem igaz.

2012. dec. 12. 12:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Szégyellem magam mert kihagytam a nyilast de igen mesterlövésznek irtam volna én is ... akkor ez pipa és még egyszer bocsánat pedig imádom a nyilasokat :) Az oroszlánt azért raktam titkos ügynöki brigádba mert egy fenkölt oroszlán egoját szerintem tökéletesen kielégiti egy ilyen egyedi és utánozhatatlan feladat mint egy titkos ügynök :)
2012. dec. 12. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!