Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért szeretnek a vízöntő...

Miért szeretnek a vízöntő ennyit veszekedni?

Figyelt kérdés
Semelyik másik jeggyel nem veszekszem annyit, mint a vízöntőkkel. Mindig mindenbe belekötnek. Ti hogy bírjátok őket? Ha van itt vízöntő, az miért veszekszik mindig?

2012. nov. 6. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 4-es válaszolóhoz! :)
2012. nov. 7. 08:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Vízöntő vagyok, és nem vagyok híve a veszekedésnek. Persze, ha valaki igazságtalanul viselkedik velem, azt nem hagyom szó nélkül. De amikor azt érzem, hogy a fejem füstöl a dühtől, akkor inkább félrevonulok, a páromnak pedig szólok, hogy ne haragudjon, de nem volt jó napom, úgyhogy előre bocsi, ha megbántanám. Na, nekem ennyiből áll egy vita. Te meg kérdező, ha egy csillagjegy alapján ítélsz meg valakit, akkor problémák vannak a buksidban!
2012. nov. 7. 10:56
 13/20 anonim ***** válasza:

nekem apám is anyám is vízöntő

tényleg félrevonulnak ha mérgesek ahogy itt is 1 vízöntő, viszont maguknak dörmögnek, puffognak, ami engem, skorpiót a világon mindennél jobban dühít.

ezért veszekszünk

amúgy, szerintem nem szeretnek veszekedni, én sem de nem bírom őket hallgatni, szólok hogy hagyják abba, ők meg erre rögtön ugranak hogy miaz hogy nem moroghatnak mindenkit halálra idegesítve

2012. nov. 7. 21:54
 14/20 A kérdező kommentje:
De szeretnek utolsó, látszik hogy nem értesz a horoszkóphoz.
2012. nov. 7. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes mivel a vízöntöről azt írják könnyen megtalálja a hangot bárkivel és melegszívű emberbarát! én szinte sosem veszekszem és kerülöm is a konfliktus helyzeteket szóval élő példa vagyok ,hogy nem a vízöntőkbe van a hiba! gondolom csak annyira pusztítóan nagy alpáriságokat szoktál mondani ,hogy nem bírják ki ,hogy ne nevessenek ki! :) és innen indul a vita
2012. nov. 9. 16:30
 16/20 anonim ***** válasza:
te mi vagy kerdezo?
2012. nov. 10. 13:42
 17/20 A kérdező kommentje:
buk
2012. nov. 10. 18:30
 18/20 A kérdező kommentje:
*bak, bocs, elírtam
2012. nov. 10. 18:30
 19/20 anonim ***** válasza:
hehe,vízöntő vagyok,ismerem magam,ha megismerek valakit,utána 1-2 hónapra már szurkálódok,piciket beszólok,de hát a barátnőm pl.! nem értem miért. néha eleük lehet belőle,mert félreértenek,ált. ez van,nem értik hogy mire mondom,és kb. hülyének néznek.
2012. nov. 10. 19:24
 20/20 anonim ***** válasza:

én vízöntő lenni és nő lenni sőt utálni veszekedés szeretni béke csend nyugalom és sok sok csokoládé nem szeretni oroszlán és szűz na persze meg nem szeretni skorpió mérleg és nyilas jegyűeket

puszpusz :)

2012. dec. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!