Sokan miért hisznek a horoszkópban?
Figyelt kérdés
Ez tény. A horoszkóp azért ilyen "hatásos" mert amit leírnak benne az bármelyik emberre ráillik. Pl: "Szerencsés napja lesz, főleg pénzügyekben és a munkahelyén", vagyis találok egy százast és kapok egy 5-öst a suliban. A többi meg, hogy pl: a rák kedves, segítőkész és aki ezt olvassa az meg bebeszéli magának, hogy ilyen természetű. De a kedvencem az, amikor oda írja, hogy Nyilas férfi, Bak nő. Összeillenek? De bírom az ilyen kérdéseket, a legszívesebben a falra másznék tőle. Nehogy már az ilyen humbugok határozzák meg a párkapcsolatokat, életeket. Csak sajnálni tudom azokat akik ebben hisznek és élnek. Szánalom, hogy van még ilyen "tudomány".2012. okt. 22. 20:28
11/13 anonim válasza:
Én sem értem ezt a mániát. És egészen megdöbbentő, hogy valaki képes erre alapozni az életét.
Én pl rák vagyok, állítólag rendszerető... cccc.. látnotok kéne a szobámat.. (bár mindenki jobban jár ha nem látja :D )
De az ilyet én is bírom, pl "el kéne utaznia párjával kikapcsolódni, hogy jobban teljesítsen a munkahelyén a feltöltődés után". Se párom, se munkám. Ilyenkor mi van? Elb.aszott egy rák vagyok... :D
12/13 A kérdező kommentje:
Ha mind igaz lenne amit a horoszkóp rám biggyesztett, akkor Én már egy 3 gyerekes Nős/Férjes pénzügyekkel küzdő, multimilliárdos transzfesztita lennék :D
2012. okt. 30. 11:47
13/13 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy a horoszkóp a csillagjegyek alapján feltárt utak lehetőségek kimutatása.
Kb mint egy térkép de te döntöd el merre mész.Csak segithet tudni mi merre van,de a jövődet nem határzza meg,igy nagyon hinni se lehet benne és nem is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!