Sokan miért hisznek a horoszkópban?
Én sem értem, hogy lehet ilyesmiben hinni.
A horoszkópomban leírt tulajdonságok pedig nem jellemzőek rám.
Értem 3-as.
Szünet van.
Nem szeretem ha fikáznak a nagy büdös semmiért.
Látom Te hiszel ebben az ökörségben, de hát nem baj. Mindenki azt hisz amit akar. Én csak kérdeztem valamit, értelmesen, rendesen megfogalmazva, normálisan leírva. Kötekedni menyjél szépen anyukádhoz mert itt nem mész vele semmire (itt mindenki kőkemény). Összekeversz. Én nem vagyok az a tipikus piás-szexelős-cigizős-drogos-pofázós fészbukk hobbit. Az ilyenek miatt néznek le minket. Értem Én, hogy valaki ebben hisz, de ne csodálkozzon ha kiröhögik a hite miatt.
"úgy az összes bolygó elrendezettsége meghatározza a földön az emberek életét. az ami a kozmoszban zajlik lenyomatot hagy itt a földön az emberek életén, ahogy a hold a tengereken"
A legnagyobb hülyeség. A bolygóknak pontosan melyik hatása befolyásolna minket? Az a minimális gravitáció és elektromágneses sugárzás, amit kifejtenek, semmit sem jelent, elhanyagolható.Vagy valami misztikus erő van a dologban? "Energia"? Ne már.
A miértre az a válasz, hogy azért mert félnek. A jövő mindig titokzatos és félelmetes, mert nem ismerjük. Épp ezért az ember ősi vágya, hogy valamilyen trükkel mégis kifürkéssze. Ha bárki bármit mond neki a jövőről, az a bizonytalanságát csökkenti. Ettől az érzéstől már jobban érzi magát, akár hisz benne, akár nem.
Valóban léteznek olyan emberek, akik nagyon jó horoszkópokat tudnak készíteni. Embere válogatja. És most nem a sporthírek és az időjárásjelentés közt olvasható néhány soros horoszkópokra gondolok.
Aki több éven át tanulja, és közben persze van megfelelő érzéke és emberismerete tesz szert, az sok mindent meg tud mondani belőle.
A gond ott kezdődik, amikor ezt a tudást elkezdi használni és elkészít egy oroszkópot, amit elmagyaráz egy kliensnek. Ettől a pillanattól kezdve ugyanis nem működik. Miért? Mert az illető megismerte és ez már befolyásolja. Attól, hogy ismeri teljesen másképp fog viselkedni, gondolkodni, érezni. A horoszkóp addig érvényes, amíg nem kezdik el használni.
A horoszkóp egy érdekes játék, csak nem szabad komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!