Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nagyon gáz ha valaki hisz a...

Nagyon gáz ha valaki hisz a horoszkópban?

Figyelt kérdés
Én hiszek benne, rák vagyok és amit írnak rám, annak a nagy része igaz, de amikor elmondom egy embernek, hogy én ebben hiszek vagy lehülyéz, vagy kinevet. Még a saját családom és a barátaim is :( Tényleg ennyire gáz már hinni egy ilyen régi tudományban mint a horoszkóp? Az egy dolog, hogy ők nem hiszik el, de legalább engem ne bántsanak érte.

2012. okt. 19. 11:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

A horoszkóp nem tudomány, maximum addig érdemes elgondolkodni rajta, amíg elolvasod, magadra illeszted és nevetsz egyet rajta. Próbáltad már azt, hogy elolvasod a másik 11 csillagjegyet is, és megnézed, hány illeszkedik rád?

Pszichológiailag érdekes téma a horoszkóp, erősítheti pl. az önismeretet, de egy bizonyos szellemi igényesség felett már nem szabad komolyan venni.

2012. okt. 19. 20:30
 12/24 anonim ***** válasza:
71%

"És ezt honnan veszed?"

A Bikákat példának írtam. És onnan veszem, hogy asztrológus vagyok. De nem az a fajta, aki ráhúzza az egyenruhát pl. 900.000 Bikára. Gondolj csak bele, hogy mi lenne, ha egyszerre minden Bikával ugyanaz történne. Káosz. Ez így baromság.

Az asztrológia lényege, hogy egyéni sorsokat, horoszkópokat elemzünk. Még azok az emberek, akik más szülőtől, de ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházban és pillanatban születtek sem teljesen egyformák (ők az "asztrológiai ikrek"). Más a hátterük, más a neveltetésük, más az életfelfogásuk, de a tehetségük, a szakmai érdeklődésük, a szerelmi kapcsolataik, az érzelemviláguk, sőt az ÉLETCÉLJUK is ugyanaz. Csak más UTAT járnak be, míg beteljesítik azt. Más-más szinten élik meg a szerelmet, egyiküknek csak hobbi marad pl. az éneklés, míg a másik akár lemezt is kiadhat. De végül mindegyik ugyanazt kapja, csak más szinten. Mert van aki ezt érdemel, van aki azt... Na, innen már karma-asztrológiáról beszélünk...

"Még is mi köze van hozzá?"

A kérdés nem világos, hogy mire irányul, de sebaj...:)

2012. okt. 19. 22:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Lényeg a lényeg; van benne logika, de csak ameddig tanulod és miután kitanultad NEM TUDSZ KIISMERNI VELE EMBERT, ISMÉTLEM NEM TUDSZ KIISMERNI VELE EMBERT...vagymert KAMU, mert ugye hozzátettek az ősidők alapján vagy mert fejletlenek vagyunk, tehát 1 emberi élet vajnyi kevés hozzá :)))
2012. okt. 21. 23:33
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

3jára én; Nehéz leírni mindent róla.

Ha nem tanulod ki; úgyis baszhatod, mert édes-keveset tudsz majd belőle kiismerni leírás alapján.

Lehet az a fajta lehetsz aki csak hisz ész nélkül.

Akkor további jó butulást!

2012. okt. 21. 23:36
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

elég gáz, főleg ha a jegy alapján be is sorolod az embereket, anélkül, hogy ismernéd őket (mondjuk előítéleteid vannak mondjuk a skorpiókkal szemben, mert rosszat olvastál róluk)

szerintem nem lehet n számú embert m darab viselkedési/személyiségi kategóriába besorolni, ha n > m

2012. okt. 21. 23:45
 16/24 anonim ***** válasza:
40%

Megint én; Igen, főleg 3 jegy szerint besorolni.

Aszcendenssel, Deszcendenssel meg a főjeggyel se.

2012. okt. 21. 23:50
 17/24 anonim ***** válasza:
7%

[link]

Nincs benne semmi gáz, csak tudnod kell, hogy egy horoszkóp többől áll mint szimplán abból, hogy milyen napjegyben áll a napunk születéskor. Csináltass egy személyes horoszkopót ha annyira érdekel. Egyszer az életben majd rájössz, hogy jobb hallgatni arról amiben hiszel, mert az emberek máris rögtön aszerint itélnek meg, hogy mit hiszel és nem aszerint ahogy embertársaiddal viselkedsz. Mindenkinek jogában áll azt hinni amit akar és most akkor nagyon sok asztrológust hülyének kellene nevezni?

Csak az általános előrejóslásokba ne higgy, mert ha roszat ir még magadra vonzod akaratlanul, azt csak mindig szórakozás céljából olvasd el. Az igazi előrejoslást is csak a te személyre szabot horoszkopódból lehet csinálni.

2012. okt. 22. 11:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"az emberek máris rögtön aszerint itélnek meg, hogy mit hiszel"

VAGY az emberek máris rögtön a csillagjegyed alapján ítélnek meg... most akkor melyik is a jobb?

2012. okt. 22. 13:24
 19/24 anonim válasza:
Az nem gáz, ha hiszel benne, de még ha van is benn igazság, az embereket felesleges ez alapján megismerni, mert a személyisége mindenkinek más.
2012. okt. 22. 14:03
 20/24 anonim válasza:

Hát, ha kigúnyolnak érte, az tényleg nem szép dolog. Anno én is elolvasgattam, de túl sok rációt nem találtam bennük. Volt amikor saját kedvtelésből más horoszkópot olvastam, s röhögtem, hogy a közhelyek mindig megtörténnek XD. Mivel mindig olyanokat írnak bele, ami bármelyik emberrel megtörténhet. Tegyük fel, leírnak 5 dolgot, ami lehetséges, hogy bekövetkezik. Ők már akkor nagyon jók, ha nálad akár egy is beválik, s akkor már igazuk van. De sokszor úgy csinálják, hogy számításba veszik, hogy milyen évszak vannak, s ki a célközönség. Ha pl. ált. iskolás, gimis embereknek írják, akkor mindig vmilyen dolgozattal kecsegtetnek, vagy ha félév közeleg, hogy most nagyon sokat kellesz gürizned, de meglásd, majd megéri a fáradtságot, s utána pihenhetsz. Vagy újév előtt, hogy rendezd el a lezáratlan dolgaidat, mert újév után minden balul fog elsülni. Vagy azt írja, hogy szedd össze magad, mikor az ember alapjában véve nem gép, s általában szét van csúszva. Arra, hogy ezt betippeljék, van 90% esélyük, s ha még olyan időszakban írják is ki, amikor sokaknak sok dolga van (pl tanévzárás előtt, vagy karácsony előtt), akkor az esély tovább nő.Hát, ha kigúnyolnak érte, az tényleg nem szép dolog. Anno én is elolvasgattam, de túl sok rációt nem találtam bennük. Volt amikor saját kedvtelésből más horoszkópot olvastam, s röhögtem, hogy a közhelyek mindig megtörténnek XD. Mivel mindig olyanokat írnak bele, ami bármelyik emberrel megtörténhet. Tegyük fel, leírnak 5 dolgot, ami lehetséges, hogy bekövetkezik. Ők már akkor nagyon jók, ha nálad akár egy is beválik, s akkor már igazuk van. De sokszor úgy csinálják, hogy számításba veszik, hogy milyen évszak vannak, s ki a célközönség. Ha pl. ált. iskolás, gimis embereknek írják, akkor mindig vmilyen dolgozattal kecsegtetnek, vagy ha félév közeleg, hogy most nagyon sokat kellesz gürizned, de meglásd, majd megéri a fáradtságot, s utána pihenhetsz. Vagy újév előtt, hogy rendezd el a lezáratlan dolgaidat, mert újév után minden balul fog elsülni. Vagy azt írja, hogy szedd össze magad, mikor az ember alapjában véve nem gép, s általában szét van csúszva. Arra, hogy ezt betippeljék, van 90% esélyük, s ha még olyan időszakban írják is ki, amikor sokaknak sok dolga van (pl tanévzárás előtt, vagy karácsony előtt), akkor az esély tovább nő.

Nah a véleményem: szerintem gáz, s ahogy írták, főleg akkor ha erre alapozod az életedet. Viszont a családodnak nem kellene kigúnyolnia. Gondolom még elég fiatal vagy, most ismerkedsz a világgal. Mindent megnézel, s a fiatal korosztályt sok befolyás éri manapság, amivel megpróbálják irányítani őket. A lényeg: tégy úgy, ahogy szeretnél, de ne azért, mert mások azt mondták :)

Ez az ÉN véleményem, remélem segítettem :)

2012. okt. 25. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!