Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nagyon gáz ha valaki hisz a...

Nagyon gáz ha valaki hisz a horoszkópban?

Figyelt kérdés
Én hiszek benne, rák vagyok és amit írnak rám, annak a nagy része igaz, de amikor elmondom egy embernek, hogy én ebben hiszek vagy lehülyéz, vagy kinevet. Még a saját családom és a barátaim is :( Tényleg ennyire gáz már hinni egy ilyen régi tudományban mint a horoszkóp? Az egy dolog, hogy ők nem hiszik el, de legalább engem ne bántsanak érte.

2012. okt. 19. 11:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
A horoszkóp készités nem tudomány! Egyébként ,gáz!
2012. okt. 19. 11:42
 2/24 anonim ***** válasza:
70%

Már miért lenne gáz? Mindenki abban hisz amiben akar!

Istenben/Jézusban is mennyien hisznek? Aztán még nagyobb ökörség ,mint a horoszkóp...-.-

Aztán jöhetnek a lepontozások nyugodtan :)

2012. okt. 19. 12:01
 3/24 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon gáz! Ha az ember az életét befolyásoló döntéseket egy hadovára alapítja nem a saját tudására!És a horoszkóp nem tudomány! Itt kezdődik a baj amikor ezt kijelented! Egy kémiai művelet lezajlására százezer bizonyíték van pld amikor műanyagot tudnak csinálni de a horoszkópot csak hiszi és bebeszéli sajátmagának mindenki!

A mondatodban négyszer szerepel a hinni szó!Tudsz is valamit?

2012. okt. 19. 12:22
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem akkor gáz, ha ez irányítja az életed, és erre alapozod a fontos döntéseket. Amúgy hobbinak rendben van, csak ne hagyd, hogy uralkodjon rajtad.
2012. okt. 19. 12:26
 5/24 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon gáz. Aki hisz abban, hogy a jelleme attól függ hogy melyik nap született, annak csak gratulálni tudok.
2012. okt. 19. 12:27
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem gáz, csak nem éri meg. Amit leírnak a horoszkópokban az 10-ből 9 emberre igaz lehet, vagy legalábbis abból valamicske. Így nem véletlen, hogy neked is bejön. Pl. azt írják, hogy pénz áll a házhoz, erre te nyersz 1000-2000 Ft-ot a lottón vagy találsz egy 100-ast az utcán (:D), akkor egyből arra gondolsz, hogy igazuk volt.
2012. okt. 19. 12:35
 7/24 anonim ***** válasza:
79%

A horoszkópkészítés nem tudomány.

tudomány = A tudomány a természet, a társadalom és a gondolkodás objektív összefüggéseiről szerzett, igazolható ismeretek rendszere, gyakorlati ismeretek összessége. A társadalmi tudat egyik formája. A természetről, a társadalomról és az emberről feltárt ismeretek történelmileg kialakult, egybefoglalt és általánosított egysége.

Csinos nőknek könnyed kapcsolatban a legtöbb férfi elnézi azt, ha hisznek a horoszkópban, ezotériában, vallásokban meg hasonló népi babonákban. :)

2012. okt. 19. 12:45
 8/24 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem gáz, én is hiszek benne valamilyen szinten. Egyébként mindenki abban hisz amiben akar, és csak mert a családod és a barátaid nem hisznek abban amiben te, attól még nem vagy h*lye. Ha meg továbbra is bántanak ezért, akkor mond azt nekik hogy: "Figyeljetek! Amíg én nem h*lyézlek le és nem nevetlek ki titeket azért amiben hisztek addig legyetek szívesek ti se tegyétek!"
2012. okt. 19. 12:50
 9/24 anonim ***** válasza:
43%

Most bemásolom ide, amit egy másik kérdéshez írtam:

"Akik az újságokban megjelent horoszkópok alapján ítélik meg az asztrológiát, azok érthető, hogy nem hisznek benne.

Gondoljatok csak bele. Ha pl. azt írják az újságban vagy a neten, hogy "kedves Bikák, holnap vigyázzanak, mert baleset érheti önöket"...baromság! És ezt mint HIVATÁSOS asztrológus írom!

Magyarországon kb. 900.000 Bika él. Ha bejönne az, amit az újság ír, akkor kb. ennyi ember törné el a lábát, karambolozna, esne el a biciklivel, stb. Hülyeség!

Akkor miért írnak ilyeneket? Mert tudják, hogy az emberek nagy része hiszékeny. Ha egy internetes oldalnak van horoszkóp rovata, akkor nagyobb a látogatottsága, és ha többen olvassák, akkor több a bevétel a reklámokból. Szóval pénz, pénz, pénz!

Persze azok az asztrológusok sem hülyék. Teljes mértékben nem állítanak valótlant, de egy ember horoszkópja nem csak a Nap jegyétől függ. Ott van még a Merkúr, Hold, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Chiron, Uránusz, Neptunusz és a Plútó is! Nem lehetetlen, hogy valakinek bejön, amit olvas, de az csak akkor, ha pl. a Nap jegye Bika, és a Bikában a Nap mellet áll még 3-4-5 másik bolygó is. Na, ilyenkor elképzelhető, hogy ráillenek a leírtak...és tényleg eltöri a lábát, vagy megégeti a kezét, stb.

És miért vállalják tanult kollégáim, hogy ennek ellenére mégis (Nap)horoszkópot írjanak? A válasz megint: PÉNZ!"

(Egy asztrológus.)

2012. okt. 19. 19:27
 10/24 A kérdező kommentje:

" Na, ilyenkor elképzelhető, hogy ráillenek a leírtak...és tényleg eltöri a lábát, vagy megégeti a kezét, stb. "

És ezt honnan veszed? Még is mi köze van hozzá?

2012. okt. 19. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!