A horoszkópod alapján melyik elem vagy te? Tűz, víz, föld, levegő! Mennyire igaz rád, vagy mi az, ami fatális tévedés?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 20:10
11/26 anonim válasza:
Kos, tűz elem.
Rám nagyon igaz, tipikus kos vagyok, mint ahogy az elem is. Mintha a jellemzőket direkt rám alakították volna:D
12/26 anonim válasza:
Víz, rák... amíg hittem az ilyen ezoterikus hülyeségekben, addig rámillett minden :) Amióta megvilágosodtam, azóta nem éppen vagyok tipikus rák. Bár nem bízom meg senkiben, tehát a "rák-effektus" megvan, de azért nem vagyok az a nagyon lelkizős, visszahúzódó típus.
Így jártam :)
üdv:
19L
13/26 anonim válasza:
Kos vagyok, tűz jegyű. Zárkózottabb vagyok, mint egy "átlagos kos", de egyébként minden igaz rám.
14/26 anonim válasza:
Víz,skorpió. A nagyja igaz rám.
15/26 anonim válasza:
Tűz Nyilas minden igaz rám sajnos túl jó ember vagyok és ezért sokan ki is használnak.
16/26 anonim válasza:
Viz, skorpio örök^^ Nagyjábol igaz szerintem bármindig vannak kivételek minden ember egyedi:)
17/26 anonim válasza:
Tűz kos
Szinte teljesen igaz rám minden ezzel kapcsolatos állítás
De rák aszcendensem miatt hajlamos vagyok érzelmileg túlérzékeny lenni
18/26 anonim válasza:
Tűz,nyilas.. és énrám is igaz. Engem is elég sokan kihasználtak, mert túlságosan jószívű vagyok és naív, és mindig azt hiszem (tudatalatt) hogy majd egyszer meghálálják.. csak éppen sosem jön össze:(
19/26 Mcgalagony17 válasza:
Kos vagyok, tűzjegyű. Temperamentumos, és szókimondó vagyok, de csak abban a szűk környezetben ahol fel tudok oldódni, tehát a nagy társaságokban inkább visszahúzódó vagyok, mint egy vízjegyű, és csak akkor nyitom ki a számat, ha nagyon indokolt. De akkor minden borul:D Érzékeny, és hangulatember vagyok, mint a Vízjegyűek, ugyanakkor a szerelemben olyan hódító vagyok, mint a Tűz szülöttei. Az érzelmeim mélyebbek egy baráti vagy szerelmi kapcsolatban, mint egy tűz jegyű embernél általában.Nem vágyom nagy karrierre, mint ahogy a Tűz jegyet jellemezni szokták, és ahhoz képest, hogy Kos vagyok, jól bírom tanulásban/munkában a monotóniát.
20/26 anonim válasza:
tipikus vízöntő vagyok levegő az elemem van benne igazság de inkább egy kicsit lusta vagyok de nem birok egyhelyben megmaradni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!