Szerintetek az oroszlán és az ikrek összeillenek?
Figyelt kérdés
Én oroszlán jegyében születtem,a srác aki tetszik ő ikrek.#oroszlán.vs.ikrek
2012. okt. 14. 11:11
1/9 anonim válasza:
Igen,mert ha az oroszlán megeszi az egyik ikret,ott marad a másik.
2/9 anonim válasza:
És ha a másikat is megeszi?x)
Egyébként ne a csillagjegyek alapján akarj jó kapcsolatot, hanem a valóságban.
De horoszkóp alapján én úgy tudom összeillenek
3/9 A kérdező kommentje:
:)) köszönöm az eddigi válaszokat.Természetesen nem a horoszkóp alapján választok párt csak kíváncsiságból kérdeztem:)
2012. okt. 14. 11:19
4/9 anonim válasza:
Én Ikrek vagyok.... a volt barátom Oroszlán. Ritkasz@r kapcsolat volt, az biztos.... De ez nem a horoszkópon múlik, hanem rajtatok! Ne a horoszkóp alapján döntsd el hogy összeilletek-e vagy nem. :) Minden esetre sok sikert :)
5/9 A kérdező kommentje:
köszöböm:)
2012. okt. 14. 15:12
6/9 anonim válasza:
Szerintem igen, bár attól függ milyen kapcsolatra vágysz... Azt nem írtad.
Pl leírhatnád, hogy mi az álmod, milyen legyen a srác, veled hogy viselkedjen, miket csinálnál vele közösen, miről beszélgetnél vele, mennyire ragaszkodnál hozzá, mennyire nem, stb.
Ilyeneket leírsz, akkor megmondom, hogy tippem szerint egy tipikus ikrek jó lenne-e neked.
7/9 anonim válasza:
Az oroszlán egoista ,de nagyon érzelmes.
Ellenben az ikrek racionális és idegesítő,nincsenek valódi érzései,szegény oroszlánt tök kikészítené...
8/9 A kérdező kommentje:
Beszélgettem már a sráccal és rengeteg a közös bennünk meg jól kijövünk,és azt mondta h szeret meg ilyenek,de én ezt nem hiszem,mert van barátnője..vagy ha mégis igaz ilyen áron inkább nem kell,mert sajnálom a barátnőjét is..
2012. okt. 16. 17:28
9/9 csakkacsa0 válasza:
Jah mert jó lakik az oroszlán de az ikereknek nem tudom mennyire lenne jó ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!