Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha Nyilas a horoszkópom miért...

Ha Nyilas a horoszkópom miért nem hasonlítok? Nyilasok! Butaság a horoszkóp?

Figyelt kérdés

Vagyis.. Hirtelen haragú vagyok, mindig ki mondom amit akarok, az összes kapcsolatomnak én vetettem véget, mert azért voltam együtt velük, hogy "ne legyek egyedül", de amikor kaptam egy gyűrűt v. egy nyakáncot egyből szakítottam. Akibe olyan nagyon nayon szerelmes voltam, az elérhetetlen volt... Állítólag nagy társasági "lények" vagyunk, de én mégis egész nap az ágyban fekszek és csak.vagyok... Imádok egyedül lenni, csak menni a szabadban és gondolkozni...

És a nagy szerelmem Bak.. Akkor ezek szerint hülyeség a horoszkóp?

mert mi állítólag nagyon nem illünk össze, mégis "kerülgetjük" egymást, mert nagyon tetszik, hogy valakivel értelmesen el lehet beszélni, és lenyűgöz maga az ember :)

2012. okt. 6. 23:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A holdjegyem Ikrek :)
2012. okt. 9. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
ha ekkor születtél,több mint valószínű, hogy Ikrek az ascendensed. Olvass arról, milyen az Ikrek jegy. Nem a Hold miatt!
2012. okt. 9. 16:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs két egyforma horoszkóp. Két egyforma Nyilas se. Nagyon sokat számít az is, hogy melyik jegyben milyen bolygó van
2012. okt. 9. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Az is számít, hogy melyik világban születtél, mert a mese világban sokkal nagyobb arányban válnak be ezek a hülyeségek, mint a valóságban.
2012. okt. 9. 17:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is Nyilas vagyok, de Vízöntő aszcendenssel.
2012. okt. 9. 21:17
 16/17 anonim válasza:
Én is nyilas vagyok. Nem vagyok társasági lény, mindig elérhetetlenekbe szeretek bele, egész nap tudok feküdni az ágyban és november 28-án születtem. :)
2013. aug. 12. 23:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is Nyilas vagyok, de nagyon jól megvagyok egyedül, időnként érdekel csak a társaság. Ha kirándulok, se nagyon hiányzik senki, jól elvagyok egyedül is, akkor nem is vagyok valódi Nyilas? December 11-én születtem.
2013. aug. 13. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!