Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire megbízható a havi...

Mennyire megbízható a havi általános horoszkóp a bulvárlapokban?

Figyelt kérdés

Tudjuk hogy az asztrológia egy igen komplex pszeudotusomány, igen összetett számításokat használ egy egyénre lebontva az adott horoszkóp elkészítésénél. Így elég érdekes összevetni a bulvár lapokban található általános havi, heti, napi horoszkópokkal amik egy általános jegyre, nem pedig egyetlen személyre vonatkozik.

Habár az EZO TV-ben híres & elismert mágusok, jósok vannak mégis adnak ilyen általános horoszkópot levélben minden regisztráltnak, azaz ők is egyetértenek azzal hogy ez pontos és releváns formája az asztrológiának, mert igaz hogy általánosított következtetéseket ad, ellenben azok értelmezési tartománya behatárólt és pontos.

Neked mi a véleményed ? Tapasztalatod ? Vajon jók ezek az általános horoszkópok vagy inkább a személyreszabott horoszkópok a jobbak ?

2012. aug. 29. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Általában az ezo tv-s jósok születési dátum és név alapján állítanak elő horoszkópot, de ebből a két adatból nem lehet, ezt csak a tv előtt ülő öreg nénikék hiszik el, tehát ebbe ne higyj.

Az újságban való horoszkópok azok nekem még EGYSZER SE jöttek be, úgyanis képzeld el a világban pl hány nyilas él és nem hinném hogy a több millió emberrel ugyanaz történna, tehát ez sem hiteles ennek se szabad hinni.

A személyre szabott horoszkó ha mindenképpen akarsz csináltatni még az a leg elhietőbb, de én ebben sem hiszek

érvek:

az életünket mi alakítjuk

mivel mi alakítjuk egy szilárd döntést is másodpercek alatt megváltoztathatunk

tehát nem lehet megjósolni semmiből

lehet hogy 1-2 dolog megvalósul ez a véletlen műve

SOKSZOR AZÉRT JÖNNEK BE MERT HA NAGYON HISZÜNK BENNE TALÁN BEVONZZUK, DE NEM AZÉRT MERT EZT JÓSOLTÁK NEKÜNK

akik egy kicsit is kételkednek benne nem szabad személyreszabottat csináltatni mert ahhoz képest hogy mit ér sokba kerül

én nem hiszek bennük, és soha nem csináltatnék személyre szabottat se, mert szerintem idő és pénzkidobás

(max egyszer a vicc kedvéért, azért hogy bebizonyítsam hogy tényleg nem működik)

remélem segítettem

2012. aug. 29. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
A jósolt dolgok, meg a horoszkóp, csak akkor válik be, ha hiszel benne.
2012. aug. 29. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Azt Én értem, hogy amiket mondanak az adott jegyről az nem lehet igaz, ha az elvárások olyan részletesek mint az egyéni horoszkópoknál elvártak, de itt nem azok és nem is adnak ilyet.

Pl ez egy napi horoszkópom.

Kedves a mai horoszkópja:

A kompromisszum, a tapintat és a békés kapcsolat utáni vágy mostanság erőteljesebb Önben, mint máskor. Egyáltalán nem boldog attól, amit el kell végeznie. A hét végére tervezett program kezd kialakulni. Erősek az érzelmek, szorosabbak a kapcsolatok, most érdemes belevágni bármiféle párkapcsolatba vagy egy közös vállalkozásba. Jó alkalom arra, hogy olyan elfoglaltságot találjon, amelyben levezetheti fölös energiáit.

Azaz egy általános érvényű elvárást sugall és azt hogy az emberben levő ösztönök az adott jegynél egy irányban erősebbek ! Ebben lehet valami nemde ?

2012. aug. 29. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Talán lehet benne valami, de...
2012. aug. 29. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Nincs benne semmi. Az EZO TV-ben pedig pláne nincsenek híres és elismert mágusok :DD

Nem unod még az ilyen kérdéseket egyébként? Valami verseny, hogy ilyen körkérdéseket csinálsz?

Tessék, írok neked egy horoszkópot:

Bak

A bakoknak a telihold miatt különböző egészségügyi problémáik lehetnek. Az üzleti életben nehézségek érhetik, jobb lesz vigyáznia.

Felbukkanhat egy régi ismerős.

2012. aug. 29. 22:59
 6/9 anonim válasza:
100%
Semennyire. Én tinimagazinnal dolgoztam és mindig hasra utve írtunk horoszkópot...szánalmas volt. Sajnos sokan epekedve olvassák,de ha valaki ilyen téren szorul tanácsra akkor ne bulvárlapokban tájékozodjon.
2012. aug. 30. 02:29
 7/9 Antimod ***** válasza:
100%
Semmi köze az asztrológiához! Általánosságok ömlesztve, kizárólag a szórakoztatás a céljuk.
2012. aug. 30. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Csinálj egy tesztet: keverd össze a horoszkópot és csak később szólj, hogy ezt tetted.

Szerinted mi lesz ennek a hatása? Rá fognak-e jönni, vagy nem?

2012. aug. 30. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Semennyire; ,méghozzá azért, mert totál általános dolgokat írnak le, amelyek tágan értelmezhetőek, éppen ezért mindig van olyan, akire ráillik.

Szerintem a személyre szabott használhatóbb (csak tudd megfizetni), de amiket a neten látsz, ilyen generátorokat, azok kb. annyira értelmesek és használhatóak, mint a heti/havi előrejelzések az újságokban.

2012. szept. 2. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!