Vízöntő vagyok és egy bika akar velem randizni. EZ NEM IDEÁLIS PÁROSÍTÁS. Amúgy a pasi bejön, szerintetek érdemes foglalkozni az aszcendensével, vagy hagyjam az egészet?
Képes lennél valakivel nem összejönni csak azért, mert valaki azt mondta, hogy nem illik össze a horoszkópotok?
Szerintem inkább tényleg hagyd az egészet, neked nem való párkapcsolat.
"…az asztrológia egy ősi tudomány, amit érdemes komolyan venni."
Ősinek ősi, de hogy tudomány, azt honnan vetted? Jelenleg ott tart az asztrológia, hogy az összes tudományos teszten megbukott. LINK: [link]
12 állatövi jegy téma: Mi van a kínai horoszkóppal, ami 12 más állatot társít az asztrológiához? Ráadásul nem havi, hanem éves lebontásban. Nekem a kínai horoszkóp Fa-Nyúl jegye teljesen különbözik a "nyugati" horoszkóp Vízöntő-Oroszlán jegyével. Sőt, az egyik homlokegyenest ellentmond a másiknak.
Nem működik, hidd el! Elhiszem, hogy fájdalmas, ha át kell értékelnünk a tudományos világnézetünket, azonban értelmes ember a bizonyítékoknak hisz, és időnként átértékeli a világképét. Egy idő után pedig rá fog jönni, hogy nem is dől össze a világ, ha át kell értékelni a nézőpontunkat, azzal is tágul a látókörünk, kevesebb kóklernek-szélhámosnak dőlünk be a jövőben.
Az egészséges kétkedés sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!