Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mik a tapasztalataitok skorpió...

Mik a tapasztalataitok skorpiókkal?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Veszélyes állat,de itthon nem őshonos :-D
2012. júl. 29. 21:02
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Én Nyilas férfi vagyok,és a Skorpió az egyik legszimpatikusabb jegy nekem. Volt egy Skorpió barátnőm,és pozitív a véleményem róla.

Mert nem álszent,és nem gyenge.

Megvan a magához való esze,pont elég ravaszsággal van megáldva. Aki nem akarja megismerni,azt hiheti,h zord számító kis boszorkány(mármint a skorpió nő),pedig valójában hatalmas szíve van,és a barátaiért és a családjáért bármikor tűzbe tenné a kezét.

A Skorpiókat sokan rosszul ítélik meg,és sokkal negatívabbnak állítják be őket,mint amilyenek valójában.

Szerintem ők a legjobb fejek ,persze csak a Nyilas után.:P

2012. júl. 29. 21:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Tegnap még azt írták h a Nyilas a leghűtlenebb, megállapodni nem képes ember. Akkor ezek szerint utolsó válaszoló ez rád nem igaz?

Akkor miért lenne igaz a leírásod minden skorpióra?

Az embert nem az határozza meg h milyen jegyben született, hanem h hogyan nevelték, milyenek a tulajdonságai. Semmi köze ennek a horoszkóphoz.

2012. júl. 29. 21:10
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

3as!

Ha egy kicsit figyeltél volna azt írtam: VOLT egy Skorpió barátnőm. Így utólag látom csak,h mit veszítettem,miután elhagytam. Sok barátnőm volt,de ő volt a legkellemesebb emlék.

2012. júl. 29. 21:15
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Skorpió ismerőseim átlagban: nagyképűek, amikor már megbíznál bennük, jól alädbasznak,kegyetlenek a gyengébbekkel, átgázolnak mindenkin céljaik eléréséhez. Ezt tapasztaltam 5 skorpió ismerősömnél. Aztán hogy amásik pár millió milyen, azt nem tudom.
2012. júl. 29. 21:54
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

személyes tapasztalat alapján a skorpiók g.c.ládák.megbántottak,élvezték,hogy kinozhatják a lelkem.

Kétszinűek és nem szabad bennük megbizni,különben véged van!

2012. júl. 29. 22:05
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Eszméletlenül lobbanékonyak, bolhából elefántot csinálnak. Ritkán hajlandók a saját hibáikat beismerni. Viszont sok bennük az érzelem, és kiállnak azért akit szeretnek.
2012. júl. 29. 22:07
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
A nagy farkúakkal nincs sok gond, azok inkább csak csipkelődnek, de a kis farkúak azok le is béníthatnak, sőt, meg is ölhetnek.
2012. júl. 29. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem az aszcendensem skorpió de az embert nem csak egy jegye határozza meg
2012. júl. 29. 23:10
 10/16 anonim ***** válasza:
7%

......................................__.......... ......................................

.............................,-~*`¯lllllll`*~,................................... .......

.......................,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,....................................

..................,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,..................................

...............,-*lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllll.\.......................... .......

.............;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\............................ ....

..............\lllllllllllllllllllllllllll/.........\;;;;llllllllllll,-`~-,......................... ..

...............\lllllllllllllllllllll,-*...........`~-~-,...(.(¯`*,`,..........................

................\llllllllllll,-~*.....................)_-\..*`*;..)..........................

.................\,-*`¯,*`)............,-~*`~................/.....................

..................|/.../.../~,......-~*,-~*`;................/.\..................

................./.../.../.../..,-,..*~,.`*~*................*...\.................

................|.../.../.../.*`...\...........................)....)¯`~,...... ............

................|./.../..../.......)......,.)`*~-,............/....|..)...`~-,.............

..............././.../...,*`-,.....`-,...*`....,---......\..../...../..|.........¯```*~-,,,,

...............(..........)`*~-,....`*`.,-~*.,-*......|.../..../.../............\........

................*-,.......`*-,...`~,..``.,,,-*..........|.,*...,*...|..............\........

...................*,.........`-,...)-,..............,-*`...,-*....(`-,............\.......

......................f`-,.........`-,/...*-,___,,-~*....,-*......|...`-,..........\........

2012. júl. 30. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!