Milyen tapasztalataitok vannak az ikrek férfiakról?
Nekem elég rossz. Kiszámíthatatlan,pletykások, nekik semmi sem szent.Legalábbis én egy személlyel voltam így- ő ikrek ,de elég rossz oldalát is megismertem-hozzáteszem még azt, hogy tényleg olyan mintha 2 személyisége lenne. Az egyiket felém mutatta ,persze a jó oldalát, de közbe kiderült ,hogy teljesen más.Csalódtam benne!
De persze biztos van ellenpélda is.
18l
Jesszus, jól belenyúltál! Fentiekkel egyetértek, de kicsit kiegészítem, jó? Majd írj, hogy hasznos volt-e.
Az ikrekkel az a gond, hogy csaponganak, az egyik nap, vagy az egyik pillanatban szép, és aranyos vagy, és te vagy a szeme fénye, aztán máskor pedig nagyon kritikus tud lenni, és máris nem vagy se jó, se szép. Próbálgasd kitalálni, hogy épp milyen kedvében van!!! Mivel az ikrek nagyon szeret kommunikálni, folyamatosan halad az új felé, új dolgok, új ismeretek, új ötletek kötik le, más jegy szülöttei nem igazán tudják sem követni, sem lépést tartani a gondolatmenetével, igyekezz lépést tartani tehát, és tudd, hogy ami ma marhára fontos neki, holnapra már csak a régi,poros múlt (a kapcsolat maga is így múlhat el, mert már nem vagy érdekes) Ha az ikred intelligens, és okos, akkor nagyon vigyázz! A csavaros esze folyton előtted jár pár lépéssel, így könnyen tud az orránál fogva vezetni, nagyon számító, mindig előtted jár egy lépéssel, én tűz jegyű vagyok, mégsem tudtam sosem irányítani, az ikrek akit tud, az orránál fogva vezet, de vigyázz, mert megveti azt aki hagyja magát. Kapcsolataiban csélcsap, és hebrencs, pont ezek miatt, mindig az újat keresi.... Írj, hogy a tiéd milyen, hátha tudunk segíteni!!!
rossz. kétarcúak, kicsit skizofrének. felszínesek és jópofik. ez a tapasztalatom az 5-6 ikrek ember által, akiket ismertem.
bika lány
Látom, nem rajongtok értük:) Én skorpió vagyok, a barátom ikrek és tényleg szeret jópofizni másokkal, amitől néha már hányingerem van, mert ezzel szemben mellettem visszahúzódó:D Nálunk én vagyok a pörgősebb, neki pedig sokszor nehezére esik lépést tartani velem, sok-sok tekintetben és nincs annyi igénye ...khm... sok mindenre. Gyakran úgy érzem, hozzá képest én egy őrült búgócsiga vagyok:D Egyébként az aszcendensem ikrek.
Harmadik hozzászóló: "A csavaros esze folyton előtted jár pár lépéssel, így könnyen tud az orránál fogva vezetni, nagyon számító, mindig előtted jár egy lépéssel" - volt néhány kísérlete az átverésre, de mindig kiszagoltam, hogy honnan fúj a szél, így megfordult a kocka x)
Ezeket leszámítva a kapcsolatunk egész jó, mindketten ki vagyunk éhezve a kommunikációra, szeretünk világot látni, ismerkedni. Örülnék, ha ő is meg tudná élni teljes szívvel az élet minden pillanatát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!