Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy szülöttből...

Melyik csillagjegy szülöttből van a legtöbb?

Figyelt kérdés
Mikor születnek a legtöbben? Úgy hallottam h a vízöntők vannak a legkevesebben, akkor kikből van a legtöbb?

2012. júl. 19. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, boltzmann eloszlás sztem.
2012. júl. 27. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:

azt olvastam h a szüzek

én vízöntő vok szal tuti nem a vízöntők :D ritkák vagyunk nyehehe xD

2012. dec. 18. 21:25
 13/17 anonim válasza:
várom még a válaszokat ^^
2013. jan. 9. 15:36
 14/17 anonim válasza:

Oroszlán a legtöbb, viccen kívül. Plusz rák is. Hideg téli esték eredménye. Van még kérdésed Lyukas Gumi? :)

F25

2013. jan. 16. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem rák emberbõl van a legtöbb.

Èn vízöntõ vagyok :)

2013. aug. 26. 21:04
 16/17 anonim válasza:

A Kosok, Bikák és Ikrek vannak a legtöbben.

A Természetben minden mindennel összefügg, és a gyümölcsök nyáron érnek be - ahogyan a legtöbb nő és férfi is ilyenkor a legtermékenyebb.

A tél kezdetétől a Természet is elcsendesedik, a nők és férfiak is kevésbé energikusak, kevésbé termékenyek - kevesebb magzat fogan a téli és a tavaszi hónapokban, amikorra sok ember vitaminhiányos állapotba is kerül.

Nyilasok, Bakok és Vízöntők vannak a legkevesebben - a statisztika szerint is. :)

2016. jan. 9. 18:30
 17/17 anonim válasza:
Oroszlán vagyok sok oroszlán ismerőssel
2022. aug. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!