Melyik csillagjegy szülöttből van a legtöbb?
Figyelt kérdés
Mikor születnek a legtöbben? Úgy hallottam h a vízöntők vannak a legkevesebben, akkor kikből van a legtöbb?2012. júl. 19. 14:00
11/17 anonim válasza:
Nem tudom, boltzmann eloszlás sztem.
12/17 anonim válasza:
azt olvastam h a szüzek
én vízöntő vok szal tuti nem a vízöntők :D ritkák vagyunk nyehehe xD
14/17 anonim válasza:
Oroszlán a legtöbb, viccen kívül. Plusz rák is. Hideg téli esték eredménye. Van még kérdésed Lyukas Gumi? :)
F25
15/17 anonim válasza:
Szerintem rák emberbõl van a legtöbb.
Èn vízöntõ vagyok :)
16/17 anonim válasza:
A Kosok, Bikák és Ikrek vannak a legtöbben.
A Természetben minden mindennel összefügg, és a gyümölcsök nyáron érnek be - ahogyan a legtöbb nő és férfi is ilyenkor a legtermékenyebb.
A tél kezdetétől a Természet is elcsendesedik, a nők és férfiak is kevésbé energikusak, kevésbé termékenyek - kevesebb magzat fogan a téli és a tavaszi hónapokban, amikorra sok ember vitaminhiányos állapotba is kerül.
Nyilasok, Bakok és Vízöntők vannak a legkevesebben - a statisztika szerint is. :)
17/17 anonim válasza:
Oroszlán vagyok sok oroszlán ismerőssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!