Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyik csillagjegy...

Szerintetek melyik csillagjegy a legérzékenyebb?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 14:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
37%

nekem a párom ikrek, és ami itt az ikrekről elhangzott, rá abszolút nem igaz. pedig aszcendense földjegy.

talán annyi, hogy társasági életet él, és nem köti magához a párját, ez szerintem pozitívum, nem zsarnok, nem féltékeny, tiszteli a nőben az embert (is).

nekem volt oroszlán párom is, nyilas is, és kos is. egyik sem hosszú távon. oroszlán fellángolt, de nem nevezhető szerelemnek, inkább amolyan flört-fílingnek. kos szerelmes lett, kb. 2 hét alatt kijózanodott. nyilashoz egyszerűen nem értem el... mintha zárt kapukat döngettem volna. (pedig az esete voltam.)

én magam is levegős jegy vagyok, és sajnos tudom, hogy az érdeklődésemet fölcsigázó emberkébe pillanatok alatt szerelmes leszek, és nagyon nehezen felejtem el. és romantikus is vagyok, és könnyen meghatódom egy hülye filmen is akár :)

2012. júl. 2. 13:58
 22/32 A kérdező kommentje:
Am a tűzes jegyek akiket ismerek, mind nagyon érzékenyek és érzelmesek... főleg a kos és az oroszlán
2012. júl. 2. 20:02
 23/32 anonim ***** válasza:
52%

Engedjétek meg, hogy összefoglaljam az eddigi válaszokat, segítendő a kérdezőt. A következő jegy a legérzékenyebb - az eddigi válaszaitok alapján:

- bak, halak, rák, nyilas, szűz, vízöntő, bika, skorpió, ikrek, mérleg, oroszlán, kos (egyébként ez pont az összes...)

Amelyekről pedig elhangzott az az állítás, hogy márpedig nem érzékeny:

- ikrek, kos, oroszlán, nyilas, vízöntő, mérleg, bak, bika, szűz (ez pedig összesen kilenc...)

Tehát kérdező, szerinted választ kaptál? Ahány horoszkóp, annyiféle jellemzést ad, pont ennyire mehetsz biztosra, amit itt látsz a fórumon.

Képzeld el, ha a valós tudományos életben is így mennének a dolgok:

"Szerintetek milyen reakcióba lép egymással két vegyület, ha összekeverem?"

válaszok:

"Semmi, nyugodtan összekeverheted!"

"Vigyázz, felrobban!"

"Nekem levitte a láng a hajam"

"Nekem nem csinált semmit"

"Nekem kimarta a konyhaasztalt"

"Eltünteti az ózonréteget"

stb stb stb... :)

2012. júl. 2. 20:15
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
a halak
2012. júl. 2. 22:00
 25/32 anonim ***** válasza:

23-asnak van humora! :-)

mellesleg ilyen nincs a horoszkóp terminusai között, h "legérzékenyebb jegy". vannak kicsit érzékenyebbek, és kicsit kevésbé azok. a hülyeség itt az, h sokan kapásból a saját jegyeiket írják be, mert ők valamelyest érzékenynek találják magukat. ez így tényleg nem túl "tudományos", sőt vicces.

2012. júl. 3. 18:27
 26/32 A kérdező kommentje:
nem kell nagy dobra verni ezt a kérdést... meg különben is az írjon akit érdekel a téma....
2012. júl. 3. 19:16
 27/32 Ani7999 válasza:
100%

Olyan szerintem nincs hogy legérzékenyebb jegy.Vannak emberek akikbe több érzelem szorult és vannak akikbe kevesebb. lásd előbbi művész emberek,utóbbi börtöntöltelékek.

Tehát ember függő.

2012. júl. 4. 01:06
 28/32 anonim válasza:
Én szűz vagyok és nagyon érzékeny.
2012. júl. 5. 15:38
 29/32 anonim válasza:
Én bak vagyok én is nagyon érzékeny vagyok de szerintem mindegyik ugyan olyan érzékeny
2012. júl. 10. 18:36
 30/32 anonim ***** válasza:
Én érzékeny és sértődékeny vagyok, de az érzelmeimet szinte sosem látják rajtam. Skorpió, oroszlán ascendenssel.
2012. okt. 22. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!