Bak es Merleg? Bak lany fiu merleg. Jok egyutt parkapcsolatban? Mik a tapasztalatotok?
Minden szó igaz amit az előttem szólók állítanak! De tessék itt egy oldal ami téged is vissza vezet a reális gondolkodáshoz: [link]
Ha talán nem olvasnál bele, tessék itt az összefoglaló:
"Összefoglalva most már az összes ismertetett vizsgálat eredményeit: a kb. három tucat tudományos vizsgálat egyike sem talált semmiféle összefüggést az asztrológia állításai és a valóság között, noha a kutatók minden fortélyukat latba vetették, hogy valamiféle összefüggést kimutassanak. Ellenpélda nincs, nincs olyan vizsgálat, ami ettôl különbözô eredményt hozott volna. Azt hiszem, egyáltalán nem elhamarkodott a következtetés, hogy az asztrológia 100%-ban téves. A valósághoz semmi köze. Semmi sem igaz belôle, igazságtartalma egyenlô a nullával. Aki pedig mégis elhiszi, az egyszerûen saját magát csapja be. Az elvégzett tudományos vizsgálatok oly sokféle módon és annyira meggyôzôen erôsítik ezt meg, hogy további vizsgálatokra már aligha van szükség, a következtetés teljesen egyértelmû."
Nálunk eza felállás, tizedik éve vagyunk együtt a férjemmel, van egy gyerekünk is. Jól megvagyunk, de kell hozzá a közös érdeklődési kör is.
(Szerintem segít, hogy nekem a bak jegy mellé ikrek az aszcendensem, ami szintén levegő jegy, és javít a tipikus bak tulajdonságokon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!