Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy bak fiú és bak lány...

Egy bak fiú és bak lány összeillik?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha mind a kettő heteroszexuális, akkor igen!
2012. jún. 19. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
az elsőnek részben igaza van, de még hozzátenném, hogy a káma szutra a genitális szervek mérete megfelelésének a szükségességéről is ír valamit.
2012. jún. 19. 20:45
 3/11 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%

Tenyésztő vagy? Akkor igen.

Ha emberekről írsz, és a horoszkóp alapján döntesz? Akkor ne szaporodj.

2012. jún. 19. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a horoszkóp határozza meg a párkapcsolatot, hanem a két személy külső-belső megfelelősége alakítja.
2012. jún. 19. 21:11
 5/11 anonim válasza:
Bak lány vagyok én eddig speciál egy olyan bak fiúval sem találkoztam aki kicsit is szimpi lett volna. De elméletileg a bakok jól kijönnek a földjegyekkel, tehát eszerint igen.
2012. jún. 19. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze, csak általában egy bak és nöstény szokott együtt lenni.
2012. jún. 19. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ezzel, merő ostobaság. Bárki bárkivel ugyanolyan eséllyel összeillhet, ismerd ki, tegyél meg érte mindent, ne befolyásoljon semmi idiotizmus!
2012. jún. 20. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
a csajok azért foglalkoznak ezzel, mert bizonytalanok, nem tudnak dönteni, és valamilyen megerősítésre van szükségük, bármilyen marhaság is az.
2012. jún. 20. 13:01
 9/11 Jászay András ***** válasza:
Németh Ági asztrológus vagyok. Eddigi tapasztalataim szerint a legjobban az azonos csillagjegyek szülöttei értették meg legjobban egymást. A nálam járó azonos napjegyű párokból még egyikük sem vált el.
2012. jún. 20. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Csókolom, Németh Ági asztrológus!
2012. jún. 20. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!