Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos fiú - oroszlán lány...

Kos fiú - oroszlán lány összeillik? Ti hisztek az ilyenekben?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
E kategórián belül többen vannak azok, akik tudják, hogy nincs értelme a horoszkóp szerinti összeillőségnek. Én sem hiszem, és nincs semmi alapja. Ha van párkapcsolatod, vagy csak kezdődőben valami, ne ez döntsön.
2012. máj. 19. 21:59
 2/4 anonim válasza:
Szerintem nem ezen múlik! A szüleim is szeretik egymást, a horoszkópjuk szerint pedig nem illenek össze! :) Figyelj! Szereted? Ha igen, akkor mit érdekel, hogy mit írnak a horoszkópba. Az csak egy nagy kamu. Azért írják, mert valaki nagyon unatkozik. Nehogy elhidd! Én egy ideig bedőltem neki, de mivel rájöttem, hogy semmi nem valósodik be abból, amit írnak, ezért már nem is érdekel. :D Ne foglalkozz ilyenekkel! Add önmagad, érezd jól magad, és ha még szereted is, akkor ne gondolkoz ilyen hülyeségeken, hogy "mit ír a horoszkóp?" !! :)
2012. máj. 20. 13:37
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) megfogadom a tanácsod
2012. máj. 20. 13:59
 4/4 yossarian44 ***** válasza:

A horoszkópnak semmi köze nincs a párkapcsolatokhoz (meg úgy semmihez).

Az dönti el, hogy összeilletek-e, hogy összeilletek-e. Ez nincs a csillagokban előre megírva, pálmalevelekre róva, vagy 30.000 éves ősmagyar szíriuszi kőtáblára vésve.

Ez a kapcsolat alatt derül ki.

Ha nem jön össze a dolog, az sem a csillagok hibája.

2012. máj. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!