2/21 anonim válasza:
Én karajjal szeretem, nem tarjával. :D
3/21 anonim válasza:
Én szeretem mind Anettel ,mind Tarjával, és nem értem ezt miért az ezotéria kategóriába kellett tenni.
4/21 anonim válasza:
Én a füstöl,főtt,szeletelt tarját szeretem.
5/21 anonim válasza:
Én Tarjával jobban szerettem De Anett sem rossz, bár mostani számaik már nem jönnek be úgy mint a régebbiek.
6/21 anonim válasza:
Én mindkettejüket szeretem. A Nightwish nem egyenlő Tarjával, és nem csak belőle állt.
7/21 anonim válasza:
Én Tarja-val jobban szerettem, bár még most is hallgatom őket.
8/21 anonim válasza:
Én szeretem a Nightwisht így is úgy is. Mondjuk Tarjával kicsit jobb volt szerintem. Amúgy az exénekesnőnek a szóló albumai is jók :)
9/21 A kérdező kommentje:
Nem arról a Tarjáról beszélek, hanem Tarja Turunenről. Egyébként én csak vele szeretem.
2012. máj. 31. 16:48
10/21 Hagenti válasza:
Tarjával volt az igazi. Amugy én se értem hogyan kerül ez az ezotéria kategóriába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!