Nem csak én vagyok rosszul a vízöntő nőktől?
hát ez roppant kedves, de igazán nem kéne ilyen elítélőnek lenned egy pár randi után :D elvégre én pl, vízöntő létemre egy első randin nem tudnék úgy megnyílni mint a legjobb barátaimnak, akik pedig már rég tudják hogy valójában nem vagyok rideg, bár tény hogy biztosan annak látszom, a barátnőm már többször mondta, hogy néha neki mondják a fiúk hogy nem mernek hozzám odajönni mert félnek tőlem :D
egy vízöntő lány
Ha horoszkóp szerint nézed az emberek tulajdonságait akkor régen rossz.
A nővérem vízöntő.Messze nem ilyen a tulajdonsága amit leírtál.Hatalmas humora van,érzéki,és nagyon jó fej.A férje nem unatkozik mellette az is biztos.Tele van energiával.
Szóval,hogy te találkoztál pár nővel akikre jellemző ez a tulajdonság,még nem biztos,hogy mindenki ilyen.
Én imádom őket :D
Tapasztalataim szerint karakteresek, néha már-már férfiasnak hatnak annyira tudják, mit akarnak, és annyira nyíltan ki tudják mondani,
DE ha arra kerül a sor, hihetetlenül szenvedélyesek.
Nem fogják megalázni magukat, nem engedik ki az irányítást a kezük közül, így ne várd tőlük, hogy kis díszmadarak legyenek melletted, de ha elnyered a bizalmukat, fel tudod venni a tempójukat, akkor nagyon sok élvezetben lesz részed, és látni fogod, hogy szívvel-lélekkel benne lesznek a kapcsolatban, természetesen igényelve némi függetlenséget is.
Egyébként függ attól, hogy melyik részében születtek a vízöntős időszaknak.
Amit láthattál, az talán a kiábrándult fajtákra jellemző, ha fogalmazhatok így, azokra, akik támadást várnak már az első pillanatokban, és félik megmutatni magukat.
Ismertem egy ilyet, benne azért jóval kevesebb finomság lakozott, mint a többi ismerős vízöntő csajban( kevésbé értette a nőies játékokat, rafinériákat), és panaszkodott is arról, hogy menekülnek előle a pasik, pedig nagyon nagyon vágyott a szeretetre és arra az egyetlenre aki úgy szereti, ahogy van, és akit ő is szerethet.
De, csak te vagy rosszul a vízöntő nőktől. Én nem hiszek ebben, de nekem vízöntő a barátnőm, és amiket leírtál, az nem fer. Gyönyörű, érzéki, a férfiak odavannak érte, és büszke vagyok arra, hogy az enyém. Mindig is ilyen nőre vágytam, és ez független attól, hogy vízöntő, vagy sem.
Én rák vagyok, és tökéletesen kiegészítjük egymást.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!