Hogyan keltsem fel egy Ikrek férfi figyelmét? Hogy hódítsam meg?
Beszélj neki mindenféléről! Ikrek szeret beszélni bármiről.
Vitatkozni is szeret, hagyd magad meggyőzni, le fogod nyűgözni vele, ha igazat adsz neki, más kérdés, hogy bírod-e majd.
Hívd el mindenféle programokra, él hal a jövés-menésért.
Ne mássz rá, szereti a szabadságot...
Nekem úgy tűnik, hogy a második válasz tartalmazza az első választ... Amit az első 3-4 dolgot írt, ami jellemző az emberekre. Abból 2-3 simán bejön, és akkor működik az asztrológia. Például én is szeretek vitatkozni, szeretem ha igazat adnak nekem és szeretem a szabadságot. Azt is szeretem ha egy jó csaj rám mászik, viszont a szabadság szeretetem miatt nem szeretem a különféle programokat. A céltalan jövés-menést, túrázást igen.
Mindent egybevetve az első válasz hasznosabb. A második olyan, mintha a "Honnan származik a légkör oxigéntartalma?" kérdésre azt mondanánk, hogy az univerzumból.
Mindazonáltal kap egy virágot, aki egyértelműen megmondja, hogy mi a csillagjegyem! (Pontosabban megad legfeljebb 31 egymást követő napot, amik közül az egyik a születés napom, VAGY megmondja melyik csillagképben volt a Nap, amikor születtem (ez utóbbit nem javaslom, mert az IAU égbolt felosztása alapján fogom nézni).)
az ikrek férfi a belső értékeket (is) nagyra tartja, sőt, legtöbbjük az helyezi előtérbe. szeretik az okos, de nem hivalkodó, nyitott, érdeklődő, humoros + humort értő, általában könnyed, laza csajokat. amitől elszaladnak, az a nagyképűség, humor hiánya, görcsösség, pánikszerű reakciók.
légy megértő és türelmes, de ne csak az első találkán! az ikrek ezeket a továbbiakban is elvárja majd. ne várj tőle óramű pontosságot, rendszerint lusták, linkek, de ígéretüket azért betartják (mégha néhol módosítanak is rajta :-) ) ha érdekled, az ikrek biztos felhív, vagy keresi a közelséged. olyan nincs, h szégyelli v bizonytalan v arra vár, h te keresd. ezt tudd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!