Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan keltsem fel egy Ikrek...

Hogyan keltsem fel egy Ikrek férfi figyelmét? Hogy hódítsam meg?

Figyelt kérdés
Halak vagyok.
2012. máj. 27. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj neki mindenféléről! Ikrek szeret beszélni bármiről.

Vitatkozni is szeret, hagyd magad meggyőzni, le fogod nyűgözni vele, ha igazat adsz neki, más kérdés, hogy bírod-e majd.

Hívd el mindenféle programokra, él hal a jövés-menésért.

Ne mássz rá, szereti a szabadságot...

2012. máj. 27. 21:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. máj. 27. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Úgy mint a Bak, Bika, Kos, Mérleg stb férfi figyelmét. Úgy, ahogy minden férfi figyelmét. Jegytől függetlenül. -.-"
2012. máj. 27. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Jó csaj vagy? Mert akkor tedd ki amid van... :D Én ikrek vagyok, és nálam bejönne.
2012. máj. 27. 23:15
 5/10 A kérdező kommentje:
2. minek írsz ide ha te nem hiszel az ilyenekben??-.-
2012. máj. 28. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Hiszek abban, hogy ha megosztom másokkal a tudást, azok valamivel okosabbak lesznek, mint egyébként. :)
2012. máj. 28. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Légy önmagad. Azzal nem szúrhatod el. Ellenben ha magadra öltesz egy üggyel-bajjal megszerkesztett "hivatalos" ikrek-zsáner-képet, előbb-utóbb lehull a lepel, és csalódni fog benned. Meg te is magadban. Úgyhogy, csak hozd a formád és kész :)
2012. máj. 29. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy a második válasz tartalmazza az első választ... Amit az első 3-4 dolgot írt, ami jellemző az emberekre. Abból 2-3 simán bejön, és akkor működik az asztrológia. Például én is szeretek vitatkozni, szeretem ha igazat adnak nekem és szeretem a szabadságot. Azt is szeretem ha egy jó csaj rám mászik, viszont a szabadság szeretetem miatt nem szeretem a különféle programokat. A céltalan jövés-menést, túrázást igen.

Mindent egybevetve az első válasz hasznosabb. A második olyan, mintha a "Honnan származik a légkör oxigéntartalma?" kérdésre azt mondanánk, hogy az univerzumból.

Mindazonáltal kap egy virágot, aki egyértelműen megmondja, hogy mi a csillagjegyem! (Pontosabban megad legfeljebb 31 egymást követő napot, amik közül az egyik a születés napom, VAGY megmondja melyik csillagképben volt a Nap, amikor születtem (ez utóbbit nem javaslom, mert az IAU égbolt felosztása alapján fogom nézni).)

2012. jún. 4. 00:43
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Úgy ahogy ahogy az összes többiét.
2012. jún. 8. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:

az ikrek férfi a belső értékeket (is) nagyra tartja, sőt, legtöbbjük az helyezi előtérbe. szeretik az okos, de nem hivalkodó, nyitott, érdeklődő, humoros + humort értő, általában könnyed, laza csajokat. amitől elszaladnak, az a nagyképűség, humor hiánya, görcsösség, pánikszerű reakciók.

légy megértő és türelmes, de ne csak az első találkán! az ikrek ezeket a továbbiakban is elvárja majd. ne várj tőle óramű pontosságot, rendszerint lusták, linkek, de ígéretüket azért betartják (mégha néhol módosítanak is rajta :-) ) ha érdekled, az ikrek biztos felhív, vagy keresi a közelséged. olyan nincs, h szégyelli v bizonytalan v arra vár, h te keresd. ezt tudd!

2012. jún. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!