Őszintén? Szerintem nem. A Szűz csaj rendmániáját és precizitását az őrületbe fogja ejteni a Mérleg srác lazasága és lustasága.
Én Mérleg nő vagyok, nekem Szűz főnökök jutnak sorozatban, folyamatos harc az idővel, a táblázatokkal, a precizitással, az adminisztrációval. Ami egy Szűz jegyű embernek zsigerből jön, az egy Mérlegnek őrült nagy erőfeszítés és kínszenvedés. De azért sok boldogságot, az aszcendensek és a többi bolygó állása sokat változtathat a sztorin. :D
Kedves masodik valaszolo: talan ha munkaidoben nem ilyen oldalak latogatasaval toltened az idodet, akkor haladnal is valamire. Nem a fonokod (es plane nem a csillagjegye) az oka, hogy nem haladsz semmire :)
Ami a kerdest illeti: nekem volt egyszer szuz nom, hat mit mondjak... Nagyon rossz volt az agyban, mindent nekem kellett megtanitani neki, es total bena volt a szexhez - 2 honap alatt ra is ment a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!