Srácok, azt azért ugye megvan, hogy a maják szerint a 2012-es világvégekor egy óriáskrokodil (! ) fog kiemelkedni a tengerből, és a szájából ömlő víz fogja elönteni a Földet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 19:52
11/17 anonim válasza:
A krokodil elmélet valós, itt van alaposan lekódolva az egész invázió:
http://www.youtube.com/watch?v=aUc8ACrVPX4
az átlagember ebből persze semmit sem fog fel.
12/17 anonim válasza:
Biztos éltek csak levadászták őket a japók.
13/17 Arisztoklesz válasza:
Ezt hol olvastad,hogy 8 hónap? Akik kiszámolták nem hagyták figyelmen kívül a ,,szökőéveket,, sem. Ennyire hülyének nem kell nézni a csillagászokat.
14/17 anonim válasza:
Napirai11 válasza:
Sziasztok!
Én lány vagyok, de remélem, a kérdezőt ez nem zavarja.
Jót röhögtem a kérdésen, és némelyik válaszon: szerintem ez az egész úgy hülyeség, ahogy van.
Üdv: Napirai
15/17 anonim válasza:
Így igaz, az egész egy kiba**ott nagy kamu... Semmi kedvem ide regényt írni ezért csak nézzétek meg ezt a vidit amely ferde tükröt állít a valóságról. Vagy talán nem is olyan ferde??? -----> http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4
16/17 Norbicsek16 válasza:
A maják csak elfelejtették továbbírni a naptárat.
17/17 anonim válasza:
arra senki nem gondolt, hogy a maják azért nem folytatták a naptárkészítést, mert a spanyolok.... hogy is mondjam .... kiirtottak minden maját?! de majd felírhatjuk a fb-ra december 23-án, hogy a világvége megint elmaradt érdeklődés hiányában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!