Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti mennyire szeretitek a kos...

Ti mennyire szeretitek a kos embereket?

Figyelt kérdés
Hogyan jöttök ki velük?Milyen tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban?
2012. ápr. 4. 23:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A férfi kosok jó társaság tudnak lenni, lehet velük bármit csinálni, van eszük, tényleg okosok, néha nem árt leállítani őket, ha már nem a földön járnak, de követhetőek, vagyis kiszámíthatóak, ez jó.

A női kosokkal sem lenne baj, ha nem lennének annyira versengő és irigykedőek, mert ezt leszámítva ugyanaz a többi, mitn a férfi kosoknál.

2012. ápr. 5. 21:56
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
A kos nők szerintem egyáltalán nem irigyek, sőt, nagyon segítőkészek és szeretnek adni. Engem csak az zavar bennük, hogy túl temperamentumosak és szeretnek hisztizni. xD Viszont barátságosak, nyiltak és segitőkészek.
2012. ápr. 5. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Kos vagyok, és a legnyugodtabb ember az egész osztályban. Nem vagyok lobbanékony, jó szívű vagyok. A horoszkópsemmit nem jelent.
2012. ápr. 6. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:
en is kos vagyok es eggyetertek a 8/13-al ;)
2012. ápr. 7. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Én éppen a hevességük és az ebből fakadó őszinteségük miatt csípem őket. :) Két barátnőm kos, és mindkettőjükre igaz, hogy amikor nagyon bepörgetik magukat valamin, én ezt aranyosnak találom, ezért röhögök rajta, ők pedig folyamatosan, kivétel nélkül felkapják emiatt a vizet. :D

Viccen kívül, tényleg azt vettem észre, hogy a kos ismerőseim javarészt okosak.

2012. ápr. 7. 16:08
 16/18 anonim válasza:

Egyszerűen imádom őket. Kos vagyok.:D

Komolyan: Én nem tudom, lehet, hogy azt mondják, hogy a osok lobbanékonyak, meg hevesek, de elmondanám, hogy én vagyok az osztályban a legbirkatermészetűbb.

2012. ápr. 11. 21:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Én is kos vagyok :D
2012. ápr. 19. 13:08
 18/18 Egy igazi troll ***** válasza:

énis okos vagyok...

amúgy ember . . . .

2012. ápr. 22. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!