Ti mennyire szeretitek a kos embereket?
A férfi kosok jó társaság tudnak lenni, lehet velük bármit csinálni, van eszük, tényleg okosok, néha nem árt leállítani őket, ha már nem a földön járnak, de követhetőek, vagyis kiszámíthatóak, ez jó.
A női kosokkal sem lenne baj, ha nem lennének annyira versengő és irigykedőek, mert ezt leszámítva ugyanaz a többi, mitn a férfi kosoknál.
Én éppen a hevességük és az ebből fakadó őszinteségük miatt csípem őket. :) Két barátnőm kos, és mindkettőjükre igaz, hogy amikor nagyon bepörgetik magukat valamin, én ezt aranyosnak találom, ezért röhögök rajta, ők pedig folyamatosan, kivétel nélkül felkapják emiatt a vizet. :D
Viccen kívül, tényleg azt vettem észre, hogy a kos ismerőseim javarészt okosak.
Egyszerűen imádom őket. Kos vagyok.:D
Komolyan: Én nem tudom, lehet, hogy azt mondják, hogy a osok lobbanékonyak, meg hevesek, de elmondanám, hogy én vagyok az osztályban a legbirkatermészetűbb.
énis okos vagyok...
amúgy ember . . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!