2/17 A kérdező kommentje:
úgy értem mennyire illenek össze te balf*sz -.-
2012. márc. 20. 13:54
3/17 anonim válasza:
nem lehetek balf@sz,mert nő vagyok-de te meg egyidétlen csillagjegyalapjánkeresekpártkissenkivagy
4/17 A kérdező kommentje:
hát akkor meg magadba nézhetsz kicsit nő létedre így beszélsz....amúgy meg te is valahogy ebbe a témakörbe keveredtél és ha csak azért vagy itt h oltogasd a népet mert épp eltérő az érdeklődési körünk és az h ki miben hisz akkor húzz vissza édesanyádba....
2012. márc. 20. 15:22
5/17 A kérdező kommentje:
a másik hogy nem "csillagjegyalapjánkeresekpártmagamnak" !! van párom b*zdmeg csak kérdeztem h mire számítsak -.-
2012. márc. 20. 15:24
6/17 anonim válasza:
Eddig minden horoszkópban olvastam hogy összeillenek meg a vízöntő még valamilyen csillagjeggyel is összeillő egy csomóx azt is olvastam h van olyan lány aki vizonto es merleg a parja és tök jól elvannak de igazából naon nem hiszek az ilyesmikben de azért elolvasom őket
7/17 anonim válasza:
18 éve vagyok együtt a feleségemmel, nem mondom meg milyen horoszkóp besorolás alapján, csak annyit árulok el róla, hogy totál nem illünk össze.
Valahogy mégis egyre jobban szeretjük egymást.
A kapcsolatban az egymásra odafigyelés, a másiknak az önzetlen szolgálata, és szeretete a fontos, a horoszkóp csak egy ketrecbe zár, és ki fogod hajítani miatta életed egyetlen nagy szerelmét.
8/17 anonim válasza:
>Hiszel a horoszkópban.
>Nem értesz a horoszkóphoz.
>Nem tudod kigulizni a saját dolgaidat.
>Nem tudsz megfogalmazni egy egyszerű kérdést.
>"Balf*sznak" nevezed az első olyan válaszolót, aki nem azt írja, amit látni szeretnél.
/kérdés
9/17 anonim válasza:
Johannes Kepler maga foglalkozott asztrológiával. méghozzá azért, hogy pénze legyen az asztronómiára. szerintem ez magáért beszél...
10/17 deadly108 válasza:
az aszcendensek fontosak ilyenkor, mivel azok 2 óránként váltakoznak [link] ez egy ismerősöm honlapja. ő a védikus horoszkóppal foglalkozik. de a horoszkóp nem minden ebben a korszakban az asztrológusok meg vannak átkozva. szóval 100% elég messze vannak. Amúgy nekünk az összeférhetőségünk 60%-os lett jó megvagyunk, de vannak akik ennél jobb értékelést kaptak és szétmentek. Szóval amint az előttem pár kommentel feljebb van. Hogy a dolog hogy a párok együtt dolgoznak. nyilván akinek kevesebb % kaptak többet kell dolgozni. A lényeg a tudatosság. ha te lány vagy akkor a párodnak kell érzékenyebbnek lenni a te igényeidre, nyilván neked is az övőére. Mert hát ha a feleség bolog mindenki boldog :) Sok sikert a párkapcsolatotokhoz. Nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!