Nyilas férfihez melyik való leginkább ezek közül? Skorpió? Ikrek? Rák? Vagy Bak?
és melyik a legkevésbé?
Akit nem érdekel,nem hisz benne, kíméljenek...Szálasit meg hagyjuk!;)
:DD
nekem ismerőseim akik elhiszik ezt a hókuszpókuszt azt mondták,h teljesen hozom a Nyilas karaktert...
elvileg pont olyan vagyok,mint ahogy le van írva,ezért lettem kíváncsi,h akkor ki illik hozzám...
Ha nyilas karaktert hoznál, akkor nem írtad volna le az utolsó hozzászólásodat.
A nyilas az a jóságos karakter, ha tömören akarnánk fogalmazni. Ennek értelmében nem tesz olyat, ami másnak rossz lenne, vagy olyat, amit ha vele tennék meg, akkor neki sem esne jól. Márpedig annak a 3 lánynak biztos nem fog jól esni, amit művelsz, ha egyszer csak dobod őket! Ez nem nyilashoz méltó viselkedés. Amíg csak 1-2 bók megy nekik verbálisan, az rendben, de ha már kapcsolatjellegű a helyzet minddel, akkor az gáz... És erre büszkélkedni még nagyobb gáz. Ez tényleg nem nyilas...
Nem lehet, hogy oroszlán vagy?
Bár ahogy kiveszem a szavaidból, inkább egy éretlen kamasz lehetsz, aki azt hiszi attól férfi, hogy sok nőt szédít. Ennek meg nem sok köze a horoszkóphoz.
Írd le hol és mikor születtél, az óra+percet is! Megnézzük, hogy milyen jegyek keverednek még benned, mert valami nagyon nem klappol. (Privátban is írhatod, ha szégyenlős vagy!)
Mennyi idős vagy?... Én iker csaj vagyok...nekem egy nyilas pasi ismerősöm nincs és sosem volt:D
De szerintem jól elvannak a nyilasok az ikrekkel, csak épp a megbizhatatlanságot nem szeretném..mert nekem Bikában áll aVénuszom, és megbizható, odaadó partner vagyok..pedig érdekes..mert ikrek az aszc is! És pedig az ikrekre nagyon azt irják h csapodárok, ami nem igaz teljesen szerintem:)
Nyilas férfihez melyik való leginkább ezek közül? Skorpió? Ikrek? Rák? Vagy Bak?
Bármelyik, tetszőleges sorrendben!
Én Skorpió nő vagyok, vicces hogy tényleg így hatok a férfiakra, ahogy rád is a te Skorpiód.:) Mondják hogy féltékenyek vagyunk, de én soha nem voltam senkire féltékeny, szerelmesen sem, szóval ez változó egyénenként, hogy milyen az önbizalmuk, mert a féltékenység nem a szerelem, hanem az önbizalomhiány jele.
A leírásodban benne volt, hogy sem a Bak, sem a Rák nem nyűgöz le (abszolút megértem), és hogy az Ikrek lánnyal érzed a legjobban magad, így megvan a válasz.:)
A Skorpiót akkor válaszd, ha bírod a bonyodalmakat, és érzelmileg és fizikailag is szenvedélyes kapcsolatra vágysz. Ha nyugisabbat, akkor az Ikreket.
Sok szerencsét, majd írd le kit választottál.;)
Az ikrek mentalitása a legszimpibb nekem, mellette szabadnak és boldognak érzem magam, és mégis közben van valakim:)...50% h ő a befutó...40et adok a hihetetlen vonzó,tekintetével szinte ölő,de engem idegileg kikészítő skorpiónak...a maradék 5-5%on megosztozik a rák és a bak :))
De még szerintem beletelik egy hónap,amíg valamelyiknél elköteleződön magam.
Mókás, hogy az "aszcendens" (születés óra és perc) nem került eddig szóba, pedig sokkal fontosabb, mint a "nap".
"Nap"-on (születés hónap és nap) a kb. 1 hónapos időtartamot értjük, azaz 1 év fel van osztva a 12 jeggyel,
míg "aszcendensen" az 1 napon belüli rész, azaz a 24 óra van felosztva a 12 jeggyel. A személyiségnél az ascendens hatásai jobban érvényesülnek.
Ezért van az, hogy hiába született valaki a nyilas jegyben, ha az aszcendense mondjuk halak, akkor a halak jegy sajátosságai jobban érvényesülnek nála.
Ezért nem teljesen egyforma minden skorpió, ikrek vagy bármely más jegy szülötte.
A jegyek feloszthatóak továbbá a négy elemre is:
túz, víz, levegő, föld.
Tűz: kos, oroszlán, nyilas
Víz: rák, skorpió, halak
Levegő: ikrek, mérleg, vízöntő
Föld: bika, szűz, bak
Általában az egy elemhez (pl. tűz) tartozók jobban kijönnek egymással, de pontosan ezen az elven az ellentétek (tűz-víz vagy levegő-föld) is vonzzák egymást.
Én pl. Halalak vagyok Rák aszcendenssel (dupla vizes jegy) a férjem pedig Nyilas, Oroszlán aszcendenssel (dupla tüzes jegy).
A tűz-víz ellentétnek köszönhetően hihetetlenül el tudunk beszélni egymás mellett, abszolút ellentétes dolgokat szeretünk (én a szószos ételeket szeretem, ő az olajban sütötteket, pl. én krumplipürés, ő sültkrumplis :-),
vitákban mindig a másik oldalt képviseljük, de ha össze kell fognunk valami okból, akkor kiegészítve a másikat teljes egészet alkotunk, mert pont az van meg a másikban, ami az egyikből hiányzik.
Szóval kérdezd meg a lányoktól azt is, hogy mi az aszcendensük :-), illetve nézd meg a magadét is.
Ez egy elég jó oldal:
Ja, és még valami, tök mindegy, milyen jegyű vagy, a lányok hülyítése akkor sem szép dolog.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!