Milyen a gyermekem jelleme, hogyha Indigó gyermek és a horoszkópja skorpio?
Figyelt kérdés
azt hozzáteszem hogy duplaskorpió, mivel az asszcendense is skorpió, ez által viz jegyű, illetve dupla víz. azért kemény jegy a skorpió főleg ha dupla és főleg hogyha még indigó is. általánosságban milyen lehet a viselkedési formája sz ilyen gyerekeknek? vagyis a kérdés: milyen indigó skorpió gyermek?2012. febr. 23. 20:53
21/21 anonim válasza:
Tudom, hogy nem attól vagyok pszichológus hogy utána olvasok a neten. Ez a foglalkozásom, szeretem csinálni a való életben, és sokan látogatnak el hozzám tanács kéréssel, és egyéb dolgokkal pl. pánikrohamos emberen is segítettem már, tehát nálam nem egyedüli témák az ezoterikus dolgok. De azért, ajánlhatok néhány oldalt, ami hasznos lehet nem de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!