Melyikük a legbarátságosabb a tűzjegyek közül?
Figyelt kérdés
Kos,Oroszlán, vagy a Nyilas?
Úgy hallottam,hogy ezek a jegyek igen csak nagyképűek és vezetésre vágyóak ,önérvényesítőek, hát szóval nehéz esetek... mégis melyik a legbarátságosabb?
2012. febr. 5. 13:58
11/11 Sagitta válasza:
Én oroszlán vagyok, Nyilas aszcendenssel, de a Nyilas bennem jobban dominál. A környezetem barátságosnak, közvetlennek, kedvesnek, nyitottnak, segítőkésznek és két lábon járó atomerőműnek tart. :D Tudok elviselhetetlen, önző, érzéketlen, érdektelen, tapintatlan is lenni. A szabadságot mindenkinek megadom és ugyanígy el is várom másoktól. Kevés igaz barátom van, de ők tényleg mindenben számíthatnak rám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!