Melyik hörcsög fajta a legbarátságosabb?
Mindegyik aranyos
szerintem talán egy kicsit szelídebb a törpehörcsög
Nekem szíriai aranyhörcsögöm van, szelíd kedves kis állatka. Nem harapott még meg, tiszteletben tartom a saját kis terét, nem zaklatom amikor nem kéne. Figyel a hangomra, tudja, hogy ha ezt a hangot meghallja mindig jön valami finom falat, vagy egy kicsit szabad lehet. Ha kiteszem a szobában már mászik is bele a kis gömbjébe, amit aztán jó hosszú ideig teker. Udvaron is szoktam sétáltatni. Sokat foglalkozok vele. Kutyáim is finoman bánnak vele.
Bocsánat a hosszú mesélésért. :) Szerintem bármelyik hörcsög szelíd lesz, ha foglalkozol vele. Bátyámnak törpehörcsöge van, de ő inkább csak a ketrecet dísziti!, eléggé harapós.
nekem is szíriai aranyhörim van, kisgyerekes családtól kaptam ajándékba, és mikor odaadták, mondták, hogy az az ugrálós, nem tudom mit élhetett át szegény höri, azóta is olyan kis harcias, már egy éves, szerencsére mióta nálam van, nagyon sokat változott, egyszer harapott meg, de csak azért meg megijedt tőlem
azt én is imádom, mikor beszélek, meghallja a hangom és kijön a házából kíváncsiskodni, hol vannak a finom a falatok :)
szürke hosszú szőrű hörcsög és Maszat a neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!