Az ikrek lányt hogy lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
Én vízöntő fiú vagyok és nekem nagyon bejön egy ikrek horoszkópú lány, viszont úgy látom, hogy egy nagy falat húzott fel velem szemben és igen nehéz hozzá közel kerülnöm. Horoszkóp szerint egymásnak vagyunk teremtve, én is így érzem csak egyelőre Ő még nem. Szóval hogy bonthatnám le ezt a falat kettőnk között?2012. jan. 27. 19:59
11/19 anonim válasza:
aki a horoszkópban hisz,bárgyúbb a birkánál
12/19 anonim válasza:
Ezért írtam le a saját tapasztalatom! De azért érdekes,hogy a horoszkóp szerinted hülyeség,de az összes ikrek csaj,aki itt válaszolt,igen hasonló dolgokat írt... De mindenkinek meg van a saját véleménye,ezt tiszteletben is tartom!
13/19 anonim válasza:
ne haragudj,ha megsértettelek,persze abban hiszel amiben csak akarsz.azért olvasd el légyszi a bibliát
14/19 anonim válasza:
Ja,én nem nagyon hiszek az ilyen horoszkóp dologban,én csak azt írtam én milyen vagyok! :) Sosem néztem,hogy ki kihez illik,meg ilyenek... :D A kérdezőre gondoltam,mikor az előzőt írtam! :)
15/19 anonim válasza:
rendicsek:)amúgy az energia dolgok valóban működnek,de a horoszkóp..........ennél már csak a jósnők a durvábbak :)szép napot!
16/19 anonim válasza:
Életemben nem voltam jósnál... :) Az energia dolgokat nem ismerem,nem szoktam ilyenekkel foglalkozni! Ez gáz? Kellene? :D
17/19 anonim válasza:
ha jól érzed magad a bőrödben,és megvan a belső nyugalmad,akkor megjelenik a csend is./ebben az esetben nemkell foglalkoznod az ég világon semmivel. :-)
18/19 A kérdező kommentje:
Nos, Ő is olyan, hogy nagyon szeret eljárkálni, sokat beszélgetni, nagyon intelligens és még sorolhatnám, Ő tipikus ikrek. Én hiszek a horoszkópban, mert amit a horoszkópom ír az rám nagyon jellemző és rá is. Ezért kérdeztem. És köszönöm a sok jó tippeket.
2012. jan. 30. 22:49
19/19 anonim válasza:
Legyél alfahím nagy egzisztenciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!