Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas bak aszcendenssel?

Nyilas bak aszcendenssel?

Figyelt kérdés
A kisfiam horoszkópja ez.Milyen személyiséget takar ez a kombináció?
2012. jan. 25. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tán nézd meg a fiad.
2012. jan. 25. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Ki guglizom neked ;) [link] Parancsolj. Én is bak vagyok az aszcendensemet nem tudom, de azt tudom, hogy a legtöbb személyiségvonásom megegyezik a bakok általánosan leírt vonásaival érdekes dolgok ezek...
2012. jan. 26. 01:40
 3/8 Five Star ***** válasza:

Nagyon kevés az információ, ez 2 faktor az 50-ből körülbelül :(

Nem a legszerencsésebb kombináció egyébként. Nem rossz, csak elég összetett. A Bak konzervatív, ódivatú, materiális, földhözragadt, a Nyilas pedig kifejezetten újító, nyitott az új eszmék, ideológiák számára. Az ennyire ellentétes jegyűek gyakran elég labilisak tudnak lenni, szóval oda kell figyelni rájuk. De ha egy jó hátteret kapnak, akkor tudják kamatoztatni mindkettőt. Szóval nem azt mondom, hogy rossz ez, csak nem egy könnyű eset :)

De tényleg jobb lenne látni a komplett horoszkópot, hogy melyik hatás az erősebb, és miben. Pl. ha a Bak pénzügyi területen erős, a Nyilas meg az ideológia területén, az egy nagyon erős kombó lehet :)

Ha meg az ilyen blablabla neszesemmmifogdmegjól-ra vagy kíváncsi, akkor google...

2012. jan. 27. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp okos és olvasott lesz felnőtt korában, mégha mondjuk nem is lesz szorgalmas az iskolában.
2012. jan. 27. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért az ijesztő, hogy bak vagyok, nem hiszek ezekben és én is ilyen vagyok, mint amit leírtatok. :)

Amőgy az elsőnek igaza van: a fiadtól függ, illetve tőled (és az apukától) hogy milyen személyiségű lesz a gyerek. Meg a környezetétől, ismerőseitől, stb. A horoszkóp itt - szerintem - nem számít.

21f

2012. jan. 30. 19:16
 6/8 Five Star ***** válasza:

"Mindenképp okos és olvasott lesz felnőtt korában, mégha mondjuk nem is lesz szorgalmas az iskolában."

Azért ezt nagyon kíváncsi lennék, mégis honnan vetted o.O

2012. jan. 30. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Látod rajta, hogy milyen, valójában talán arra lehetsz kíváncsi, hogy mi lehet belőle, ha nagy lesz, s akkor annak megfelelően nevelitek. Valószínűleg kiegyensúlyozott emberke, de ha még a dackorszak előtt vagytok, akkor ne lepődj meg, ha kétéves korában nem fogod annak tartani, de majd kinövi, s legközelebb serdülő korában okozhat meglepetéseket. Amennyiben a horoszkópban nincsenek a következőknek ellentmondó konstellációk, akkor azt fogjátok tapasztalni, hogy a kisfiatok szerencsés, sikeres, egyszerre gyakorlatias és szellemi embernek született. Kimondottan bizakodó alkat, amihez komoly kitartás párosul, tehát amit elkezd, azt be is fejezi. Mivel sok sikert érhet el, ezért könnyen a munkája rabjává válhat, ezért érdemes arra odafigyelni, hogy személyes kapcsolatait is vegye komolyan.
2012. febr. 14. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon régi kérdés, de annak reményében írok ide, hogy valakinek még hasznos lesz a válaszom.

Az én Napom Nyilasban van és Vizöntő az aszcendensem(e két jegy egyébként kísérteties hasonlóságot mutat, egyik legnagyobb "egyetértést" mutató kombináció). 4 bolygóm található Nyilasban és 5 Bakban, így bátran kijelenthetem, hogy én vagyok a Nyilas és Bak archetípus keveréke.

A két jegy valóban első blikkre nem hordoz sok közöset magában, de saját tapasztalat, hogy létezik e kettő vegyülete. Az a valaki, aki azt írta, hogy okos és olvasott lesz, annak igaza volt, ugyanis én Enneagram rendszerben 5-ös személyiségtípus vagyok, tehát a tudásom szerint értékelem magam. Ha valamihez nem értek és hülyén érzem magam, akkor pillanatok alatt le lehet nullázni az önbizalmamat és ha valamihez értek, akkor imádok magyarázni másoknak és imádok tetszelegni a bölcs és okos szerepében. Erős matematikai képességekkel áldott meg a sors, mérnökként végeztem, de a hinduizmus/buddhizmus vonal is nagyon vonz és emelett Budapesten járok egy filozófia iskolába is. Szerteágazó az érdeklődési köröm(Nyilas) de mindig egy összefüggés-rendszert alkotok a fejemben(Bak) és ezzel új értéket teremtek(Vizöntő). Fiatalkoromban erősen extrovertált voltam,(Nyilas) ahogy idősödöm egyre több egyedüllétet igénylek.(Bak) A párkapcsolatokhoz nagyon hideg fejjel állok hozzá, általában szeretem leblokkolni az érzelmeimet és az eszem szerint dönteni több-kevesebb sikerrel(Bak) és mindig nagy mozgásteret hagyok a páromnak, hogy csinálja a saját dolgát, nem akarok beleszólni a dolgaiba.(Nyilas) Mottóim: "Élni és élni hagyni" és "Olykor pont a korlátok vezetnek a szabadsághoz". Nagyon takarékos ember vagyok(Bak) mégpedig azért, mert napok leforgása alatt képes vagyok felrúgni az életemet,(Nyilas) egyik héten még nagyban dolgozok és élem a hétköznapi életet, másik pillanatban pedig hátizsákkal járom Európát és idegen házakban alszok, szóval mivel ismerem magamat ezért a kiszámíthatatlan szeszélyeim miatt mindig nagyon fegyelmezetten teszek félre. Minimalista vagyok, tudatos vásárló és környezetvédő, szeretem az ilyen eszményeket beleépíteni az életembe,(Nyilas-eszmék, Bak-szabályok betartása) mert fontos számomra, hogy tudatos legyek magam és környezetem felé. Szeretem függetleníteni magam a tárgyaktól és a fogyasztói társadalomtól(Nyilas) viszont sajnos ez az ingatlan-téma annyi energiát elszív az életemből, hogy egy olyan szintű stabilitásra, hogy legyen egy saját otthonom(Bak) nagyon vágyom. Nyugodt állapotomban kielemzem minden mozzanatomat és alapos megfontoltsággal döntök(Bak) de ha felhúznak, akkor a másodperc törtrésze alatt hirtelen, spontán dolgokat cselekszem(Nyilas). Óvatos vagyok és szabálybetartó.(Bak) Egész életemet azzal töltöm, hogy ezeket a szabályokat finomítsam(Bak) de fogékony vagyok a paradigmaváltásra, tehát sosem ragaszkodom makacsul a szabályaimhoz, ha úgy látom, hogy van egy jobb, reálisabb, könnyen meg lehet változtatni az álláspontom(Nyilas). Fiatalabb koromban nagyon durva tudtam lenni, azért, hogy elismerjenek és a hatalmamat fitogtassam, azzal, hogy elengedtem azt, hogy a társaság középpontja legyek sokkal empatikusabb, elfogadóbb ember lettem. Egy átlagos embernél sokkal kevésbé vagyok ítélkezőbb, mert tudom, hogy az emberek mások, más szándékkal, indíttatásokkal, más hiedelmekkel, ezért mindig próbálom megérteni először a mögöttes tartalmakat.

2019. júl. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!