Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen dívák és miért...

Miért ilyen dívák és miért van mindenki oda az ikrek és a mérleg jegűekért? és miért utálja, nem tartja vonzónak a halak illetve kos jegyűeket?

Figyelt kérdés

2012. jan. 14. 13:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
MINDENKI? Nem erős túlzás ez? :)
2012. febr. 26. 02:24
 22/25 pókhalálebédfagyi válasza:

attól, hogy nem érted a skorpiókat, még nem lesznek buták.

:@

2012. febr. 26. 10:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Fúj, én utálom az ikreket! Akárhány ikret ismertem eddig, mindet utáltam és utálom most is. Kivéve az iker családtagjaimat. Őket nem utálom, de velük sem jövök ki valami jól. A mérlegek közül pedig csak a nagypapámat szerettem. A többi mérleg akit ismerek mind b*alfasz. Szóval szerintem nem mindenki van oda értük. Ez persze nem jelenti azt, hogy tutira minden ikret és mérleget utálnék akit csak megismernék, remélem nem bántottam meg senkit.
2012. febr. 26. 11:41
 24/25 A kérdező kommentje:
de az az 1 fiú nagyon buta volt :)
2012. febr. 26. 14:07
 25/25 A kérdező kommentje:
de attól, hogy ő kicsit butus volt, attól még a többiek lehetnek okosak, ő csak egy példa volt :)
2012. febr. 26. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!