Miért ilyen dívák és miért van mindenki oda az ikrek és a mérleg jegűekért? és miért utálja, nem tartja vonzónak a halak illetve kos jegyűeket?
"csak a skorpiók túl fafejűek és arrogánsak olykor,ill önzőek ez így van."
Nem kellene fafejűzni egymást, sem ilyen nyíltan negatívan vélekedni. Annyit legalább hozzá tehettél volna, "ismerőseim körében".
Az én környezetemben:
Kedves, komoly, őszinte,beszédes, de introvertált halak vannak (egy kivétellel, unokatesóm meglehetősen extrovertált). Ha feloldódnak, vagy jó ismerősök/barátok közt vannak, nagyon társaságiak, szórakoztatók és humorosak.
Nyilas ismerőseim temperamentumosak, pörgősek, társaságiak, mindenki kedveli őket. Imádnak beszélni, szórakoztatni.Szinte mindig középpontban vannak. Rengeteg ismerősük, barátjuk van. Borzasztóan szerencsések. Sértődékenyek is sajnos, viszont nem haragtartók. Nem igazán álmodozó természetűek, mint a halak, skorpió, vagy rák jegyű barátaim.
Ikrek ismerőseim közt akadnak butuskák felszínesek, akik tipikusan eljátsszák a hajdobáló dívát(ők konkrétan egy iker pár)Mindig szeretnének rivalda fényben lenni, gyorsan ismerkednek, viszont nincs sok közeli ismerősük, barátjuk. Saját barátjaik sem kezelik őket barátként, mivel jól tudják hogy csak egy pletyó, buli vagy valami más erejéig kellenének nekik. Mivel ők ikerek, nincs is szükségük lbre, hisz egymás lb-i.
De akad olyan iker ismerősöm is, aki kedves, művészi, gyerekes, introvertált, érzékeny. Nem a népszerű, sok ismerősöm van fajta, inkább a szolid, csak pár legjobb barátom van.
Akad olyan is, aki jó szándékú, kedves, viszont önző, szeszélyes, rengeteg ismerőse van, imád intézkedni, szervezkedni. Nehéz vele tartani a lépést, általában az van, amit ő szeretne. különben megsértődik, vagy vitatkozhatsz vele.. Mindemellett nem lehet nem szeretni, és roppant szórakoztató is.
Mérleg ismerőseim közt, van komoly, művészi, de elzárkózó. De olyan is, akiről nem tudod mit gondolj, igaz e amit mond. Látszatra rendkívül szolid, kellemes, jó szándékú, visszafogott, "JÓ". Valójában pedig álszent, kibeszélős, hátad mögött van igazi véleménye. De legtöbb esetben sose tudod rágyanúsítani, hogy ő volt, aki beszélt. Még ha valóban ki is igazodik.
Egy másik típusa, mikor néha kedves, jó beszélgető partner, adakozó, máskor pedig hirtelen haragú, vitatkozó, csak a saját meggyőződését mondja, és csúnya dolgokkal vádol meg. Vagy tetteinek nem érzi súlyát, nem veszi észre, hogy rosszul cselekedett.
3 kost ismerek. Ebből 2 nem a rend és takarítás bajnoka. Mind 3an beszédesek, jó kedélyűek, szórakoztatóak, de rendkívül konokak is. Mind3al jól ki lehet jönni.:)
Én halak vagyok. Mindenkivel kijövök (:
Sokszor engem támadnak hátba. Érzékeny vagyok.
Az általam ismert Vízjegyűek nagyon szimpatikusak .
Az ikrek , skorpiókat , nem bírom . Kisugárzásuk miatt.
Nem tudom hogy van ez.
De erre tudok mondani egy remek példát.. Ha érdekel olvasd el:
Táborozni voltam , ilyen ezoterikus izékkel foglalkoztunk.
Volt egy lány akivel már a buszon jóban lettem. Na ő vízöntő volt , ma is a szomszédom és nagyon jóban vagyunk. Aztán egy fiúval ismerkedtem meg. Halak volt , akárcsak én. Ma már ő a férjem. Egy másik lánnyal szintén jóban lettem, de kiderült hogy ő flegma volt és tipikus "mindentmegkapok" stílusú lány volt. Skorpió.
De ez szerintem teljesen egyén függő. (:
Utolsó válaszoló véletlenül nem tudod, hogy mi a holdjegyed és az aszcendensed?
és köszönöm a többi választ sokat megtudtad, de tényleg. Még1x köszi! :)
itt is meglehet nézni!!
Bocsi...a legelső válaszolonak itt a második oldalon..de a legtöbb skorpio ismerősöm igencsak fafejű, akár lányrol akár fiurol van szo, határozottan ragaszkodnak a gondolataikhoz...bár én ikrek vagyok és azért rám is jellemző ez. De a skorpio jegy általában szeret okoskodni,meg mindent jobban tudni a másiknál ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!