Ikrek skorpió aszcendenssel? Mik a jellemzői ennek a párosításnak?
én ismerek egy ilyen férfit, már lassan 10 hónapja együtt vagyok vele....a legérdekesebb az eddigi barátaim közül....nagyon nehezen ismeretem ki.....és még mindig tud újat mutatni magából, pedig már 10 hónapja minden nap van kapcsolat közöttünk.
hihetetlen módon hangulatember, egy nap is képes a hangulata változni...reggel is más, este is más. vagy akár néhány óra leforgása alatt....nem is beszélve egy hét alatt milyen hangulatváltozásokon megy keresztül, és általa én is.
ő ezen kívül erőszakos, akaratos, maximalista, sokat vár el tőlem, másoktól és magától is. aki nem tud megfeleelni az elvárásainak azt álllandóan figyelmezteti a hibákra...kötözködésig fajul, márpedig nem tud senki megfelelni neki, vagyis minden emberben azonnal észreveszi a hibáit. ezeket a hibákat kritizálja, cinikusan megjegyzi...legjobb esetben humort csinál belőle, de mindegyik sértő tud lenni. szexmániás. kapcsolatban teljesen uralkodó tipus, dominanciára tör, és el is várja, vagyis csak a nőies gyenge nők jönnek be neki, egyébként kiváncsi a természete már nők felé, szeret tetszeni. de kell neki egy alázatos nő aki kiszolgálja, a kényelmét megadja neki szó nélkül.
nagyon segítőkész, nyitott minden újra, vagy beszédes, vagy csendes, ez is hangulatfüggő, ő inkább emberkerülő, de legalábbis csendes megfigyelője a társadalomnak....családjával van jóban, nincsenek barátai mert nem képes alkalmazkodni senkihez, munkahelyén sem tud alkalmazkodni nagyon, véleményét mindig kinyilvánítja, nagyon őszinte, érvel keményen a saját igazáért, elképzeléséért...nagyon irányító típus, mindig minden úgy van ahogy ő szeretné, amihez neki kedve van. véleményeket meghallgat de ő dönt a sajátja szerint.
és még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!