Ikrek skorpió aszcendenssel? Mik a jellemzői ennek a párosításnak?
Figyelt kérdés
Már régóta érdekel,de sehol nem találok róla normális leírást.Mondjatok valamit!2012. jan. 13. 19:56
11/30 A kérdező kommentje:
Túl realista vagy.Az rendben,hogy tényleg sokan kamuznak,pl a tévéjósok és még sorolhatnám,személyesen én is ismerek egy kóklert,aki ilyenekkel foglalkozik és elhiteti az emberekkel a baromságot.De attól még ebben a horoszkópban meg az aszcendensben van valami:)Csak jól kell szelektálni az infót.
2012. jan. 17. 11:38
12/30 anonim válasza:
A születés napjához, évszakjához lehet köze olyan szinten, hogy ki szereti a nyarat, ki utálja augusztus 20-át és hasonlók. De az, hogy valaki megmondja, hogy az augusztusban született ember mit fog csinálni, az elfogadhatatlan. Azt egyszerűen nem lehet megjósolni.
Ugyanúgy, két ember viszonyát sem lehet a horoszkójukból megállapítani.
21F
13/30 A kérdező kommentje:
Utcsó:az lehet,de rám pl a skorpió aszcendens leírása többnyire igaz,külsőleg és belsőleg is:)Csak az érdekelne,hogy ikrek vagyok és a skorpió aszcendenssel ez hogy fér össze,mert ezek pont egymás ellentétei.Két ember viszonyát még nem próbáltam így megérteni.
2012. jan. 17. 17:29
14/30 Tom Benko válasza:
@11: Van valami: tömény baromság. Szelektálni kell: kihajítani a picsbe.
15/30 anonim válasza:
elég sokan válaszoltak marhaságokat :)
na én megpróbálok valami normálisat:)
nekem sok ikrek ismerősöm van. Van 1 lány ismerősöm, aki ikrek és nagyon szép, okos, sok barátja van, tehetséges.A többi ikrek lány ismerősöm is nagyjából ilyen. Fiúban pedig az egyik legjobb jegy. A skorpió lányok is nagyon szépek, viszont némelyikük flegma.
16/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod:)Végre valaki nemcsak hülyeségeket beszélni jön ide:)
2012. jan. 25. 21:07
18/30 A kérdező kommentje:
Már megint te:D Pedig úgy megörültem,hogy végre válaszolt valaki:P
2012. jan. 26. 20:51
20/30 A kérdező kommentje:
Válaszoltál,de nem a kérdésre.Csak azt nem értem,hogyha hülyeségnek tartod ezt az egészet,akkor miért csak ebben a témában látom a hozzászólásaidat?
2012. jan. 27. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!