Halak férfi! Milyen vele?
Nővérem halak, illetve ismerek egx ferfit is halak jegyben...
Halak nőről, nagyon, de nagyon erzekeny mar tulsagosan is nekem( beszolnak neki es elsirja magat), sertodos, mindig mindenen lamental, viszont nagyon ragaszkodo..
A halak ferfi ismerosom mar masabb tema, o nala is szinten jatszik ez a hatarozatlansag, mindig idiota noket fog ki maga melle akiket a penzevel iranyit viszont ot meg a nok tudat alatt valtoztatjak kedvukre.Nok ereje :). O nala pont igaz, hogy nem all meg sokaig egy partnernel a kapcsolatban, egy-ket ev kapcsolat utan mar masfele evickel a noje mellett... Eleg erzekeny, bujos ember, aki magat kemenynek mutatja de igazabol ez a sinfalak mogott maskepp van :-)
Két halakkal sikeredett hozott össze az élet és nem tudok szabadulni tőlük :)
Az egyik a volt férjem február 25-én született, 74 ben, a másik a barátnőm, aki 75-ös és szintén február 25-én született :)
A volt férjemmel tizenévig voltunk együtt, egészen addig szte jó volt a házasságunk, ameddig a segge alá tettem ami kellett neki, a vállalkozásában mindent megcsináltam, a hülyeségeit kijavítottam, helyrehoztam.
A barátnőmmel 2 sulit jártunk ki felnőttként úgy havonta öntöttem bele a lelket, amikor nekiállt hisztizni, h ő most abbahagyja.Egyszer hagytam rá, hogy jó, akkor hagyd abba, meg is sértődött rajta. Azt mondta, h elvárja, h húzzam magammal.
A volt férjem kitalálta, h elválik, de persze ez csak egy ötlet volt részéről, de én komolyan vettem.Persze nekem kellett mindnet intéznem.A válás okaként azt jelölte meg, h én mindnet elérek, amit akarok.
A bíró úgy röhögött, h ráborult az asztalra.Azt mondta, h éretlen az emberi kapcsolatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!