Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek nőhöz milyen partner illik?

Ikrek nőhöz milyen partner illik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 13:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
meg persze ikrek
2012. jan. 7. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"hát ezt nem tudom milyen tapasztalatokból szürted le..de szerintem inkább maradj csöndbe mert nem baromaságokat akarok olvasni!"

Drágaságom, ezt úgy hívják, élet. Nagyon mellélövök, ha azt mondom, hogy BIZTOS nem múltál el 23 éves? De még a fiatalabb korral is megpróbálkoznék.

Bár még 30< éves nőket is hallottam eszmefuttatni arról, hogy a bak pasikat nem szereti, mert nagyon erős a kisugárzása. Ja és nincs még pasija...

2012. jan. 7. 11:45
 13/15 A kérdező kommentje:
25 leszek nemsoká.
2012. jan. 7. 15:47
 14/15 A kérdező kommentje:
bak pasiknak szerintem nem erős a kisugárzásuk.
2012. jan. 7. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem az aszcendensem ikrek. Én kos vagyok :D. Hát... én mindenkivel elég jól kijövök... Apám rák... a rák se az ikrekkel se a kosokkal nem igen csodálatos légkör... de mégis megegyezzek vele... az aszcendense kos. Lehet csak azért :D.
2012. febr. 16. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!