Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a rák...

Mi a véleményetek a rák horoszkópról?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 23:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Ciki mindenki, aki akkor mert születni. Nem is értem az ilyen embereket, de tényleg ám.
2011. dec. 17. 23:49
 2/14 A kérdező kommentje:
bajod?
2011. dec. 17. 23:51
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Érzelmes, érzékeny lélek, roppant kötődik a családjához, nagyon segítőkész. Akiket én ismerek eléggé hangulatemberek, néha bántóak, de ők hamar megbántódnak, mégis szerethetők, mert ők is sok szeretetet adnak.
2011. dec. 18. 08:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ:)
2011. dec. 18. 09:23
 5/14 anonim ***** válasza:
24%

Én az vagyok:) Hatalmas a szívem, mindenkit sajnálok, aki gyenge,elesett, állatot,embert...Érzékeny vagyok, könnyen megbántódom, néha hisztis...:)

Hangulatember,néha idétlenkedem, néha könnyekig meghatódom egy filmen zenén..

Tudok alkalmazkodni,és együttérezni másokkal,viszont aki nem szimpi fejre is állhat,nem változik a véleményem..

2011. dec. 18. 14:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Rák vagyok! Céltudatos, humoros, szerető, édesszájú, szexmániás :)
2011. dec. 18. 17:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Én is rák vagyok, csak kíváncsi voltam hogy mindenkire igazak e ezek a tulajdonságok...és rám is nagyon:))
2011. dec. 19. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Ahány rák annyiféle. A női rákok veszélyesek, terrorizálják a gyerekeiket.

Barátként, munkatársként, akármi másként viszont igazán jók.

2011. dec. 19. 23:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Rám egyáltalán nem igaz amit az eddigiek leírtak. A horoszkópnak semmi köze a személyiséghez, ezek a fentiek több millió emberre igazak még (szerintem az emberiség elég nagy részére), nem csak a rákokra.
2011. dec. 19. 23:51
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Én is rák vagyok és rám is igazak. Valóban van köze a csillagjegyeknek a személyiséghez de hogy hogy azt nem tom.
2011. dec. 20. 10:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!