Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg fiú és szűz lány...

Mérleg fiú és szűz lány között milyen kapcsolat alakulhat ki? Lehet belőle egyáltalán kapcsolat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 15:57
1 2
 11/19 anonim válasza:

nem sok eselyt latok ra, foleg ha mindket felre illenek a csillagjegyenek az altalanos jellemzoi. tapasztalatbol is beszelek, ugyanis volt nekem is egy merleg baratom es tobszori probalkozasra sem jott ossze egy tartos kapcsolat.

egy Szuz lany

2011. okt. 25. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már szűz jegyű barátnőm, hát 2 év után viharos szakítás lett belőle.
2011. okt. 26. 10:24
 13/19 anonim válasza:

Az első komment a legjobb!! :D

figyelj, kit érdekel ki melyik hónapban született, Szerinted 12 féle ember él a világon?! :D Akkor meg mi a kérdés? Ébreszd fel álmából a szende szüzet...

2011. okt. 26. 12:31
 14/19 anonim válasza:
100%
Ne törődj a jegyekkel. Én szűz vagyok, a feleségem hal. Ezek elvileg egyáltalán nem illenek össze, mégis boldogan élünk együtt 18 éve. Közben lett három gyerekünk. Kérdés, hogy elfogadod-e olyannak amilyen, hosszú távon is. Ha van konkrét tulajdonsága, ami nem tetszik, akkor is tudsz-e vele boldogan élni. Azzal kell számolnod, hogy megváltozni nem fog.
2011. okt. 27. 09:20
 15/19 anonim ***** válasza:

"nem sok eselyt latok ra, foleg ha mindket felre illenek a csillagjegyenek az altalanos jellemzoi. tapasztalatbol is beszelek, ugyanis volt nekem is egy merleg baratom es tobszori probalkozasra sem jott ossze egy tartos kapcsolat. "

1 db mérleg alapján általános következtetést levonni.. :D

Ez ám az egzakt tudományos hozzáállás :)

Én meg ismertem 2db egymástól teljesen különböző oroszlánt... Na most akkor milyenek is? :)

2011. okt. 27. 15:11
 16/19 anonim válasza:
persze hogy lehet ez nem a horoszkoptól függ :)
2011. okt. 27. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Bármilyen kapcsolat kialakulhat.7 000 000 000 ember él a földön,és csak 12 csillagjegy van!Kétszáz évig tart elszámolni hétmilliárdig.
2011. okt. 27. 20:17
 18/19 Yingtáó válasza:

[link]

itt jegyekre bontva elolvashatod a sajátotokat is mérleg szűz

2011. nov. 16. 20:42
 19/19 anonim ***** válasza:

"1 db mérleg alapján általános következtetést levonni.. :D

Ez ám az egzakt tudományos hozzáállás :) "

Az egész horoszkópot és asztrológiát egy mondatban emlegetni a "tudomány" szóval...

Na AZ a tudomány...

2011. nov. 17. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!