A nyilas férfiakról miért beszélnek legtöbbször előítélettel a nők?
Ez nevetséges, nincs ilyen, hogy jó vagy rossz horoszkóp. :)
Nyilas férfiakkal soha? Akkor milyennel? Idővel végigpróbáljátok az összes lehetőséget és rájöttök, hogy ha mindegyikkel problémátok van, talán magatokban kéne keresni az okot!
Furcsa, hogy Kincső azt írja, hogy nem lehetett vele kompromisszumot kötni.
Ahány nyilast ismerek, mind kompromisszumkész! A véleményüket korrektül elmondják mindig, nem játsszák meg magukat.És ha ez a vélemény igaz, vagy ha valami javaslatuk a legjobbnak tűnik másokéhoz képest, akkor sem erőltették még a sajátjukat másra. Legalábbis akiket én ismerek. Egyébként épp ezt vettem észre hibaként... Jobb lenne ha néha határozottabban ragaszkodnának az igazukhoz, mert magam is sokszor rájöttem utólag, hogy mennyire jobb lett volna, ha a nyilas ötletét csináltuk volna meg... Munkahelyen és baráti programokon is felfigyeltem már erre.
Szerintem jó hallgatni a nyilasokra! Talán Kincső lehet te magad vagy olyan, aki mindig a saját igazáért küzd. Aki ilyen, az könnyen érezheti úgy, hogy mindig ő enged.. És talán a nyilas pasi megtartásáért hagytad, hogy mindig neki legyen igaza? Meggondolandó...
üdv, Kos
Én nyilas vagyok és egyáltalán nem hiszek a horoszkópban.
Az ember meg szereti magára venni a horoszkópban leírt pozitív tulajdonságokat, persze én is ezt teszem, mert úgy gondolom, hogy hűséges, kitartó, változatosságot kedvelő, túlzottan kompromisszumkész is vagyok, ugyanakkor lusta, vannak dolgok, amihez végtelen türelmem van, van amitől meg azonnal ideges leszek, másokra nem akarom ráerőltetni az akaratom, még akkor sem, ha látom, hogy valamit rosszul csinál.
Egyébként van egy ismerősöm, aki velem egy napon született és kb semmiben sem hasonlítunk.
"Egyébként van egy ismerősöm, aki velem egy napon született és kb semmiben sem hasonlítunk."
Ilyet én is ismerek... két nyilas ugyanazon a napon ugyanabban a városban, 1-2 órás különbséggel született. Gyerekkorukban és felnőttkorukban is nagyon különbözően viselkedtek, néha egyenesen ellentétesen. Az egyik nagyszájú, társaság központja, a másik félénk, csöndes. Az egyik mindent kipróbál meggondolás nélkül, a másik leginkább semmit. Mondjuk mindketten kedvesek, viccesek és megbízhatóak, de mégis mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!