1980 7 24 férfi 1985 11 1 nő írnátok erről a párosításról pár szót?
Párkapcsolat barátság jövő......satöbbi
Oldalakat ahol lehet ilyesmi őrületekkel foglalkozni az is jöhet. :-)))
1980 7 24 férfi 1+9+8+0= 18=9 +7+24= 40= 4 Jó probléma megoldó, a saját sorsát maga intézi, nem hajlandó a szülők hibáit követni. Családcentrikus
1985 11 1 nő 1+9+8+5=23=5 +11+1=8 Kreatív, de tele bizonytalansággal, kellemes partner, ragaszkodó, de könnyen megbántja szeretteit. Nem az a baj amit mond, hanem ahogy mondja. Az életet nehéznek tartja, és igazságtalannak. Kicsit zárkózott.
Ketten sokra vihetik az életben,ha arra figyelnek, hogy ne követeljenek a másiktól többet, mint amire képes.
aha értlek aztán már rájöttem hogy a számok összege meg satöbbi
olvasgattam ilyesmit régebben
érdekes dolgok ezek
aztán hogy passzol ránk minden az azért elég izgalmas az biztos
Az vagyok, aki az első két nagyobb bejegyzést írta.
Annyi a lényeg, hogy teljesen hasraütésszerűen írtam oda tök áltudományos zagyvaságokat.
Arra szeretnék rávilágítani, hogy a számmisztikának (és úgy ált. az ezotériának) semmi köze a valósághoz, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MANIPULÁCIÓ, bemagyarázás és intellektuális szkander. Nem az a lényeg amit a másik mond, hanem az, ahogy mondja. Ne hagyd magad megvezetni és ilyen címeres ökörségekkel beetetni, mert ez nagyon-nagyon drága dolog.
A horoszkóp, számmisztika és az összes ilyen baromság csak és kizárólag a másik hitegetéséről szól és legfőképpen azt kell nekik mondani, amit hallani akarnak.
...És ezért súlyos-súlyos tízezreket fizetnek ki.
(És akkor még nem beszéltem a gyógykristályokról, energiaterápiáról, szellemgyógyászatról, kristálygyógyászatról, rontáslevételről, aurafotózásról és egyéb sportokról, amik szerintem köztörvényes bűnöző kategóriába tartoznak)
Na ne szivass tényleg átvágtál? :-DDDD
Tényleg azt írtad amit hallani akarok??????
Akkor húzzam le a jányt a wc-n????
hánanee
Persze etetés............ ami etetés.
De vannak amik működnek vannak akiknél így van.
Nálunk így van ahogy írtad.
Azért mert így történt mielőtt írtál volna.
Másnál meghogy semmi se működik az ő bajuk.
Azok a szürke 0ák akiknél 0 az energia meg ezek a finomságok, meg az univerzum meg a sok fincsiség. :-DDDDD
Fizessenek persze meg pengessenek.
Én nem fizetek. :-D
Csak kérdeztem és igazakat írtál.
Foglalkozz ezzel meggazdagszol. :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!