1980 7 24 férfi 1985 11 1 nő írnátok erről a párosításról pár szót?
Párkapcsolat barátság jövő......satöbbi
Oldalakat ahol lehet ilyesmi őrületekkel foglalkozni az is jöhet. :-)))
Értesz ehhez vagy csak rákerestél a neten?
Mik alapján üvöltöd a nemet????? :-))
Horoszkóp?
31 és 26. Ez a párosítás tökéletes, bár a férfi könnyen elbizonytalanodhat, amennyiben nem kap meg mindent.
Te még határozatlan vagy annak ellenére, hogy a 10-es szummád igen magas (8).
1-2 évig hanyagolni kéne az összeköltözést és pár hónapig a szexet is, hogy egymásra hangolódjatok.
Érdekes.
Mi az a 10es szumma???
Írjál még légyszives érdekel nagyon. :-))
31 26 miért tökéletes?
5 év ideális?
Vagy a korok ideálisak????
18:01 vagyok.
a 31 és 26 nem csak a korotok, de a születési időtök számosságának az összege is. Ritka együttállás. :) Ilyenkor az emberek sokkal inkább vérszerinti családi kapcsolatoknál erősebbek. Ez jelzi, hogy ha össze akartokjönni, akkor nem mint barát-barátnő/férj-feleség lennétek, hanem mint két rokoni családtag, pl testvérek.
Viszont ez a férfi-nő kapcsolatra nem alkalmazható és egészségtelen, ezért javallott még várni és lassítani a folyamatot.
A 10es bázis a határozottságát mutatja meg az adott embernek - ami a te esetedben magas, pasinál kevésbé.
Ha kis távolság tartással/önmegtartóztatással egymás belső nőiességére/férfiasságára ráhnagolódtok és akarhatjátok egymást, így mikor később egymásnak "estek", az vadabb és szexuálisabb lesz, így orvosolva a helyzetet. De ehhez kell az idő...
köszönöm hogy szánsz rám időt :-))))
fu de félelmetes
ez a testvérség fu
kezdek megijedni fu
a 31 a 26al való egymásra akadása ritka????
egymásnak esés fu félelmeteseket írsz
én lassitom
ő is lassitja tényleg így van
tehát a nő a 10es határozott?????
pedig nem úgy néz ki hogy az lenne
én nem a nő vagyok a buliban :-)))))
nők szoknak ilyesmivel foglalkozni ugye nem a fiukák? :-DD
születési időtök számosságának az összege
ez hogy is van?
meg miféle együttállás???? :-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!