Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas tényleg szerencsétlen...

A nyilas tényleg szerencsétlen a szerelemben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem, volt egy nyilas haverinám, aki kimondottan szerencsés, bár ez eléggé megítélés kérdése. Ő olyan típus, akinek párkapcsolatban az érzelmek fontosak a legkevésbé, a pénzre hajt, meg arra, hogy kinyalják a s***ét magyarán, és ezt meg is kapja, tök mindegy, hogy a csávó lemegy a bányába és magától menekül a szén a felszínre. Szóval ha azt vesszük, az érzelmek kizárásával az ember mindent megkaphat a világon = piszok nagy mázli.
2011. aug. 15. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nyilas vagyok és nagyon válogatós, igényes és körülményes. Nem jó akárki és ezt nem elsősorban a kinézetre, vagy a vagyonra értem. Általában elsőre megtetszik valaki, az első pár pillanatban aztán hosszú ideig elnyomom magamban az érzést, majd végül egyik nap arra ébredek hogy igen szerelmes vagyok! Már sokfajta szerelemben volt részem, mind a kapcsolat hosszúságát tekintve, mind a szenvedélyessegét tekintve. De egy biztos, sosem tudnék olyannal járni akiért nem rajongok őrülten!
2011. aug. 15. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát a zsodó lányoknál biztos.
2011. aug. 30. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!