Honnan tudhatom, hogy milyen medált kell hordanom?
Figyelt kérdés
Szeretnék a nyakláncomra egy medált, de olyat, ami hozzám illik. Halak a horoszkópom, ha halat hordok az jó?2011. júl. 31. 23:25
11/13 anonim válasza:
Azért kell beszólni a kérdezőnek mert ribancozza a másik anyját és mert le nyomorékozza a másikat. Én felajánlottam, hogy tegyen fel egy csalit vagy egy horgot, ez jutott hirtelen eszembe, lehet poénnak venni, lehet komolyan, de nem kell nyomorékozni, és ribancozni. Tök érdekes, hogy máshova is írok hasonlókat, és poénra veszik, normálisan válaszolnak, sőt még zöld kezet is nyomnak, amit persze nem várok el, de azt igen, hogy kulturáltan beszéljen.
12/13 anonim válasza:
Jó, hát a Kérdező sem a legjobban reagált, de Te sem.
Ne beszéljetek így egymással, bár ez nem az én dolgom, de rossz ilyet olvasni.
Sok a rossz dolog a világban, legalább itt próbáljunk meg normálisan beszélni a másikkal.
Elvégre ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak, nem?
13/13 anonim válasza:
Persze, segítsünk egymásnak, de most beírja google-ba hogy <horoszkóp> ékszerei és kidob 5000 találatot. Feleslegesen ne kérdezzünk szerintem. Én eddig 2x kérdeztem, olyat amit nem lehet megtalálni google-ba, és jó válaszokat kaptam. Meg most milyen medált hordjon? Amilyen tetszik. Sok rossz dolog történik a világban, ezért kell egy összetartó társaságba bekerülni, akik minden esetben segítenek, és ezekre a kérdésekre sem reagálnak úgy mint én. Lehet hogy az én hibám, de feleslegesnek érzem ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!