Honnan tudhatom, hogy milyen medált kell hordanom?
Figyelt kérdés
Szeretnék a nyakláncomra egy medált, de olyat, ami hozzám illik. Halak a horoszkópom, ha halat hordok az jó?2011. júl. 31. 23:25
1/13 anonim válasza:
tegyél a nyakadba egy csalit, vagy egy horgot.
2/13 A kérdező kommentje:
Pff de vicces vagy nyomorék
2011. aug. 1. 00:22
3/13 judka válasza:
4/13 anonim válasza:
00:22 honnan tudod, hogy nyomorék vagyok?:D Mellesleg, kölcsön kenyér visszajár te IQ nullás kis pőcs/pin@.
6/13 anonim válasza:
Amit a nemtudom hanyadik kommentelő írt, azon az oldalon van az a akvamarin nevű kristály. Sztem azt vagy hasonlót hordj. Engem a tengerre emlékeztet s gyönyörű kék színű. Amúgy ha szőke vagy és világosbőrű akkor még jobban áll. Viszont ha sötét a hajad ill. sőtétebb a bőröd akkor meg kitűnik és olyan elegáns véleményem szerint. De a te döntésed ;)
7/13 anonim válasza:
Most mier nem tok mindegy, hogy milyen medalt hordassz??
Olyat hordj, ami neked tetszik, ennyi!
8/13 A kérdező kommentje:
mer anyád ribanc
2011. aug. 1. 18:05
9/13 anonim válasza:
Mondom, hogy IQ nulla kis pőcs/ribanc. :D
10/13 anonim válasza:
Miért kell beszólni a kérdezőnek?
Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk, bármit.
Őt ez érdekli, nem leszólást várt!
Hagyjátok már abba, hogy mindenhova beírok valami sértőt, vagy bántót.
Kinek jó ez?
Kérdésedre válaszolva kedves Kérdező, menj be egy ásványboltba, és válaszd azt a medált, amihez ösztönösen vonzódsz.
Nem azt, ami a horoszkópod, hanem ami ösztönből megtetszik.
És szimbólumokkal is így van.
Ez lesz a Te medálod, amihez lelkileg kötődsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!