Mi a te és a párod csillagjegye és milyen a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 16:43
11/22 anonim válasza:
én rák,ő vízöntő.. és megvagyunk,csak én kicsit temperamentumosabb vagyok :)
12/22 anonim válasza:
Én bak nő, ő kos férfi.
Nem jó a kapcsolatunk, sőt mondhatnám rossz.
Nem is tudom, miért vagyunk együtt.
13/22 anonim válasza:
Rák+Nyilas.
Izgalmas, szenvedélyes, mély.
14/22 anonim válasza:
Halak + Mérleg
2,5 éve vagyunk együtt, egyszer sem veszekedtünk még, tökéletes a harmónia az egyensúly.
15/22 anonim válasza:
Én mérleg, a barátom vízöntő és nagyon jól megvagyunk.
16/22 anonim válasza:
Halak-Bika és ennyire még nem voltam szerelmes:)
17/22 anonim válasza:
Én ikrek nő vagyok, barátom halak férfi viharos szerelem volt de nem vagyunk alkalmasak az együtt élésre. 2 éve szenvedélyes a kapcsolatunk de havi 1x szakítunk. Hozzátartozik, hogy neki nyilas a holdja, nekem szűz. Ami nem illik szerintem össze. Neki skorpió az aszcendense nekem meg azt hittem oroszlán, de valószínűbb hogy szűz. Ő mindenáron le akar nyomni engem, közben meg én lennék a szellemi húzóerő sajnos.
18/22 anonim válasza:
Én mérleg nő, párom oroszlán férfi.
Életem legjobb választása volt!
19/22 anonim válasza:
Vízöntő és Skorpió. Végre megtaláltam az ideális pasit! Ennyire még nem voltunk senkivel összhangban érzelmileg.
20/22 anonim válasza:
Szintén Skorpió nő Bika pasi:) 4éve együtt, jó kapcsolat, kicsit vitásabb miattam. Én heves ő nyugodtabb. Elvileg jó párost alkotunk a horoszkóp szerint, van benne igazság. De érdekes, hogy nekem is bátyám Bika vele én sem jövök ki, de mivel nem párkapcsolat, de ő is skorpió lánnyal volt eddig a legjobban és kevésbé tudja felejteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!